Robocop Motosiklet Ceketi

Klasik Türk Ticaret Mantığı var demekki

Önce bir marka yaratırsın. Mallar çok kaliteli fiyatlar düşüktür. 1 sene sonra satışlar iyi gider Mallar yine kalitelidir Fiyatlar biraz artar. Daha sonra Marka tanınınca Mallar kalite olarak düşer fiyatlar dahada artar ;)

bu nedir ya hersene fiyatları fırlatıyorlar. zamında bir oranı olmalı.. kınıyorum...

Ben de ilgileniyordum bu marka ve ürünleri ile ama fiyat politakısı hiç hoşuma gitmedi açıkçası..

4riders armor buna çok benziyor.Yada bu ona benziyor bilemiyorum:p bende 4riders var şiddetle tavsiye ederim. 349 lira motomaxta.

Deri ürünleri boykot ettiğimden dolayı kullanmıyorum. Daha ucuza, daha kaliteli ve hayvanlara zarar verilmeden üretilen ürünler varken bunların tercih edilmesi beni gerçekten üzüyor.

Www.aliexpress.com diyor başkada birşey demiyorum :)
Hadi hadi diyeyim bari birşeyler daha:) misalen Türkiye de 980 lira fiyat çekilen bir montu 300 liraya alabilirsiniz tabi geçmişi temiz bir satıcı bulmanız şiddetli tavsiyemdir

fırsatcılık daha nekadar olur anlamış degilim. 250 liralardan 700 liralara yatırımı bu mont üzerine yapsaydık 2 senede köşeyi dönmüştük vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar