Robbie Madison 98 metrelik rampadan aşağı atladı - Bu adam delirmiş olmalı / (video)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Las Vegas kenti inanılması güç bir gösteriye ev sahipliği yaptı. Çılgın sürücü harekete geçtiği anda nefesler tutuldu. Avustralyalı motorsiklet sürücüsü Robbie Madison, 98 metrelik rampadan aşağı atlayarak yeni dünya rekorunun sahibi oldu.

Zafer takının üstüne çıkmaşı başaran motorsikletçi, aynı şekilde izleyenleri aşağı inerek izleyenleri şaşkına çevirdi.

'Motorsiklet parçalanacak mı' ya da 'sürücünün başına bir şey gelecek mi?' diye endişeli gözlerle izleyenler derin bir nefes aldı. Çıglıklar eşliğinde motorsikletiyle başarılı bir şekilde yere indi.

[GV]-2899681273227635859[/GV]

[GV]2665169586921188539[/GV]

Son düzenleme:
atladıgı yer 98 metre olabilir ama o rampadan koptugu yerden snr kac metre var?

bide assa atladıgında rampaya ilk indigi yerle atladıgı yer arasında kac metre var?

benm banditin sol amortsorde yag kalmadı arka amortsorde sorun var ama bn ynede atlarım sorun diil ama 98e taktım işte:p:queen::queen:

Hadi yukarı uçtun bide aşşa niye atlıyosun dimi?:silent:.İlkinde göremedim belki ikincisinde olur dedi demekki:mrgreen:.

jr.

yaa bunun kafa kamerası görüntüleri lazım =) kola genzime kaçtı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DELİDİR DELİ YAKALAYİN DELİ :cherry:

cesaret neresinde bunun adam rampayı anıtın dibine koymuş resmen
show dan başka bişi değil olsun olsun 25-30 mt anca vardır orda rakamlar göz boyamadan başka bişi olmuyo

atladıgı yer 98 metre olabilir ama o rampadan koptugu yerden snr kac metre var?

bide assa atladıgında rampaya ilk indigi yerle atladıgı yer arasında kac metre var?

benm banditin sol amortsorde yag kalmadı arka amortsorde sorun var ama bn ynede atlarım sorun diil ama 98e taktım işte:p:queen::queen:

göz nizamı onada sen karar ver artık :queen:
sen motorsuz bile tepesine çıkar inersin be onun :p:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pek 98 m gibi gelmedi bana.... Sanki daha az.... Ama bu Eyfel kulesinin ayağı dimi.... Göz yanılması olabilir..... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
98 metre zaten binanın yüksekliği be, biraz zıplamış işte, iniş tırsıtıcı biraz onu da tökezleyerek geçti ,başarısız bir iniş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar