BAJBAJ diye motor duymadım.
Rks titanium modeli var.onada bakabilirsin.
Motor hakkında çok birşey bilmiyorum bu konuda birşey diyemem ama hiç bilmiyorda değilim yukarıda belirttim yanlıs yazmışım diye dalgınlığıma gelmiş.Benim istediğim bana yazım kuralları öğretmeniz değil.Ben sizden bir tavsiye hem yorumda belirttim boş yapmayın uzatmayın diye,ama napalım aptallıkta sınır yok...
Doğrusu "Yazık gerçekten yazık. Ne hale geldi buralar... " bu bana pek şaka gibi gelmedi şakaysada demekki şakadan anlyan birisi değilim.Neyse tavsiyen için teşkkür ederim.
Son olarak birşey sormak istiyorum,
http://prntscr.com/jl9en7
Bu motorun orjinal siyah-mavi modelimi yoksa sahibi parçalarını filanmi değiştirmiş orjinal siyah-mavi haline baktım böyle gözükmüyor ve pek ilgimi çekmedi,ama bunu çok beğendim.
Doğrusu "Yazık gerçekten yazık. Ne hale geldi buralar... " bu bana pek şaka gibi gelmedi şakaysada demekki şakadan anlyan birisi değilim.Neyse tavsiyen için teşkkür ederim.
Güzel kardeşim,
Forumda kimse senin yazdigin kelimelere takilmaz,konu açtiğin zaman kullanilan cumle´lere dikkat edersen en azindan mevzu´ya ne kadar hassas ve önem verdigin anlasilir ve bu dogrultuda cevaplar alirsin.
Üslup çok önemli..
Motor hakkinda bilgin olmayabilir,tamam cumleyi yanliş yazmiş olabilirsin,canın sağolsun bunlar mesele değil.ama mutevazi olursan gerek forumda gerek sosyal hayatta herkez sana yardimci olur.