RKS RKS Titanium 220 (yeni)

reo

Geçenlerde bayide inceledim. Motor resimdekilerden daha geniş ve heybetli görünüyor, sebebi ise depodaki grenaj. Bayi ilgilendi sağolsun, motoru çalıştırdı hemen, isterseniz deneme sürüşü yapın dedi. Ben motor plakasız olduğu için hiç yanaşmadım.

Motorun birçok parçası titanic 150 modeller ile aynı örneğin egzoz, koltuk, amortisör vb.

Gösterge hoşuma gitti, vitesi de gösteren bir bölüm var. Ama tekerleri beğenmedim, sitesinde yazdığı gibi 130 luk falan değil arka 100 ön ise 80mm genişliğinde bir lastik, üzerinde de çince yazı vardı.

Motosikleti
D400
Geçenlerde bayide inceledim. Motor resimdekilerden daha geniş ve heybetli görünüyor, sebebi ise depodaki grenaj. Bayi ilgilendi sağolsun, motoru çalıştırdı hemen, isterseniz deneme sürüşü yapın dedi. Ben motor plakasız olduğu için hiç yanaşmadım.

Motorun birçok parçası titanic 150 modeller ile aynı örneğin egzoz, koltuk, amortisör vb.

Gösterge hoşuma gitti, vitesi de gösteren bir bölüm var. Ama tekerleri beğenmedim, sitesinde yazdığı gibi 130 luk falan değil arka 100 ön ise 80mm genişliğinde bir lastik, üzerinde de çince yazı vardı.

başkan fotoğraflardan belli oluyor gerçi de, artcı rahat olarak oturabilir mi? RN 180 de biliyorsun büyük sıkıntıyd

reo

Arkadaşım koltuğun rn180 ile alakası yok, tek parçadan oluşan büyük bir koltuk, titanic 150 modellerde de kullanılan koltuk. Artçı ile rahatlıkla binilir. Zaten motor bayilere dağıtılmış, yakında bayi varsa gidip görün. RKS tarzını ve kalitesini beğeniyorsanız motor size yarar.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bugün Yeni çıkan RKS Titanium 220'ye baktım. İlk dikkatimi çeken lastik ölçülerinin ilanlarda duyurulandan farklı olması oldu. Arka lastik genişliği 130 değil. Tahminen 100. Bazı yorumlarda kalıplı göründüğü yazılmış. Aksine 125cc. kalıbında ve biraz cılız bir görünümü var. Selesine oturdum. Dik oturuşu ile rahat bir kullanımı olacağı belli. Fakat selesinde şöyle bir yaylanınca "tak tak" sesi geldi. Tahminen arka salıncak ses yapıyor. Bizdeki "Çin Malı" imajına uygun bir durum. Aslında mafsalda yapılacak ufak bir gresleme ile halledilebilir. Gidip Hero Hunk 150'ye de baktım. Hero'nun selesi ve amortisörleri sert olmasına rağmen daha güzel ve daha kaliteli izlenimi veriyor. Hero Hunk'a ancak RKS Titanic 150S fiyatıyla rakip olabilir.

İstanbul bahçeli evler valte motoya gittik aklımda titanic 150s modeli vardı lakin bunu görünce aralarında 1200 lira fark vardı bu daha cazip geldi almadım vazgeçtim motor yeni olduğu için hiç bir yerde vidosu falanda yok bide kararda veremedim almadım o yüzden ordaki görevliye kaç yapar diye sorduğumda bana 160-170 deyince içimden güzelce gülüp çıktım ordan

herkese iyi forumlar, ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve iki model arasında kararsız kaldım. ikince el 150nk ve 0 rks titanium 220.

Haftasonu ben de bayide inceledim, çalıştırdım. Motor güzel ancak motor çalışırken 5 bin devirden sonra yan ayaklıktan yere verdiği titreşimi ayaklarımda hissettim. Yolda giderken bu kadar olmayabilir tabi. Bu açıdan hoşuma gitmedi.

Motosikleti
D400
kafama taktığım motorlardan birisi ama birisi güzel bi video cekip yorumlarını paylaşsa güzel olacak.

Sabırla beklemedeyim =)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
kafama taktığım motorlardan birisi ama birisi güzel bi video cekip yorumlarını paylaşsa güzel olacak.

Sabırla beklemedeyim =)

Kesinlikle kafaya takılacak bir motor değil. Gittim inceledim. Görüntü olarak düşük kalite izlenimi veren cılız bir motor. Arka lastik ilan edildiği gibi 130 ebadında değil 100 ebadında. Binip bir yaylanıyım dedim arka amortisör çatır çutur ses çıkardı. Motor her bakımdan güvensizlik telkin ediyor. Deneme sürüşü yokmuş. Gerek te yok zaten. Benden söylemesi...

ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN İTİBARİYLE RKS TİTANIUM 220 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM KIRMIZI RENKTE...DAHA 10 KM OLDU BAYİDEN EVE KADAR SÜRDÜM SADECE :))
DENEYİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞICAM_? SORULARINIZI MERAK EDİLENLERİ SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİNCE CVB YAZMAYA ÇALIŞIRIM...30 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 50.000 KM DENEYİMİM VAR BU MOTOR 15.NCİ MOTORUM AL SAT ÇOK YAPTIĞIM İÇİN BAYA Bİ DENEME FIRSATIM OLDU..HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER

ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN İTİBARİYLE RKS TİTANIUM 220 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM KIRMIZI RENKTE...DAHA 10 KM OLDU BAYİDEN EVE KADAR SÜRDÜM SADECE :))
DENEYİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞICAM_? SORULARINIZI MERAK EDİLENLERİ SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİNCE CVB YAZMAYA ÇALIŞIRIM...30 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 50.000 KM DENEYİMİM VAR BU MOTOR 15.NCİ MOTORUM AL SAT ÇOK YAPTIĞIM İÇİN BAYA Bİ DENEME FIRSATIM OLDU..HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER

Hayirli olsun..

Titreşim durumu ve surus esnasindaki denge nasil?frenlerin durumu dozlamasi nasil?

Vites geçişleri ne durumda,

6.vites te ivmelenme nasil?

Kazasiz surusler

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200

Hayırlı olsun. Arka lastik ebadı kaç?

Hayırlı uğurlu olsun rodaj sürecinde illaki bir şeyler çıkacaktır. Rodajdan sonra herkese detaylı bilgi aktarırsan iyi olur. Zaten 15. motosikletin neleri merak ettiğimizi bizden iyi biliyorsundur :)

Hayırlı olsun. Titreşimle ve konforla ilgili bir yorum alalım. Bir de önceki benzer motorlara kıyasla çekiş vs. nasıl ?

Hayırlı olsun daha öncede söylemiştim keşke 250 cc olsa diye inş 2019'da 250cc abs olan bir model getirirler bizde düşük fiyat ile 200cc'lik bir motosiklete bineriz.

Arkadaşlar rks titanium 220 motorumu teslim aldım sorularınızı alabilirim. :)
Kendi ön incelemem;
Frenler çok iyi
Motor blogu güzel
Vites geçişleri güzel
Önceki motorum 2015 cbr 125r dı ona göre çekişi çok çok iyi..
Açıkçası fiyatını karışılıyor ilk izlenime göre.

incelemesi çıkmış ama yerden yere vurmuşlar :queen:

https://www.youtube.com/watch?v=DC-AihNJ2fo

Arkadaşlar inceleme videosu diye motoru yerden yere vurma videosu çekmişler. Motorun sahibi zaten motordan zerre anlamıyor. Almış motoru, alır almaz düşmüş, plastikleri kırıldı diye dert yanıyor. Kanal sahibi arkadaşa göre de Çin motorları ucuz olmalı, parçaları da ucuz olmalı ama kaliteleri de iyi olmalı. Satarken de değer kaybetmemeli. İnceleme boyunca malzeme kalitesine takılmışlar da takılmışlar.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Arkadaşlar inceleme videosu diye motoru yerden yere vurma videosu çekmişler. Motorun sahibi zaten motordan zerre anlamıyor. Almış motoru, alır almaz düşmüş, plastikleri kırıldı diye dert yanıyor. Kanal sahibi arkadaşa göre de Çin motorları ucuz olmalı, parçaları da ucuz olmalı ama kaliteleri de iyi olmalı. Satarken de değer kaybetmemeli. İnceleme boyunca malzeme kalitesine takılmışlar da takılmışlar.

Doğruyu söylemişler. Motorun plastik kalitesi düşük. İlk bakışta göze batacak kadar. Vites geçişleri güzel demişler, ivmelenmesi güzel demişler, Frenleri çok güzel demişler. Göklere mi çıkarsalardı bu dandik motoru. Arka amortisörün çalışırken çat-çat öttüğünü söylememişler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar