Gereksiz diyorsun hmm.. 400 TL az para değil elbette çok iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun RABB 'im kaza bela vermesin inşallah. Darısı başıma hayırlısıyla 
@Syanur Açıkçası bende ilk internette resimlerine baktığımda "bu ne böyle yea" dedim. Kanuni nin Phantom 180 ni vardı bide. o çok hoşuma gitmişti (internetteki hali bile). 175 cc idi. zaten benim kullandığım 150 MR 162 cc. boşuna aynı özelliklerde bir makine almanın anlamı yoktu.
Neyse aradan 5-6 ay geçip gerçeğini görüp denedikten sonra bir merak başladıAllah tan tanışıklığımız var bayi sahibi ile de deneme şansı buldum
gerçi her motoru herkese denettirmiyorlar.
kendisine bir tane almış bende öyle kullandım. O kırmızılı bayi sahibinin. Ben beyazını aldım![]()
almaya iten tek şey kullandığım 150 likten atik olmasıydı. Cazip gelen tarafları; yağ soğutma, dijital gösterge ve ters maşa kullanılmış olması.
bu sonradan saydığım özelliklerde makine kullanmamıştım daha önce.
değişik geldi iştesevdim makineyi. Belki dışardan birinin alamayacağı bir indirim yaptı ve dahası ödeme kolaylığı sağlayacak, daha ne olsun
![]()
inş. motor güzel çıkar...
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
Yalnız şu "GS Motor teknolojisi" denen şeyi internette araştırdım ama bilgi bulamadım.
nedir ne değildir, bilen var mı ?
12 kw 16 kusur hp yapıyor. Tamam iyidir. Buroşürde 13.1 hp yazınca bu ne yav dedim. Alınabilir yani. Sözümü geri aldım:cat:
adem abi burada yanlış yanlış anlaşılma var broşürde gördüğünüz motor keeway olması gerek rks nin motor aksamı tamamen farklı yurt dışındaki izlediğiniz videolardaki motorun motoruyla türkiyede satılan rksnin motoru farklı yani nasıl derseniz iyi bakın broşüre eski teknoloji iticili motor var rks de ise üstden eksantrikli motor var ve motorlara dışdan bakın anlayacaksınız o yüzden hp ve torkda farklılık olur
@Erkin beyin dediği gibi.
150 cc ile arasındaki fark, teknoloji + 50 cc
50 cc daha fazla diye sürat motoru olmuyo bu aletler. 150 lik motordan kıvraklık ve güç farkı var bu motorda.
Kesinlikle hissettiriyor gücü. denemeden önce ön yargım vardı. ama denedikten sonra kesinlikle daha torklu olduğunu gördüm. kısaca, her bakımdan 150 likten daha fazla keyif alıyorum![]()