Standart çin işi dandikliğinde bir motor işte. Çok abartmaya gerek yok. :farao:
Üffff hepi topu 13-15 beygir commuter motor, seramik alaşımlı olsa ne olur olmasa ne olur.
denemeden bok atanlar sürüsüne bir tane daha yolluyoruuz veee gitti
+1 lycantrophic
+ 10 karakter :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Millete rahat mı batıyor deneyip baksın? Titreşim istesem gider masaj koltuğuna otururum. Doğru dürüst bir motosikletin nasıl olması gerektiğini bilmeyenlere böyle çan çin çon makineler dünya güzeli gibi gözükebilir ama hepsi aynı halt konfor performans işçilik bakımından. Kendin de demişsin bu da farklı değil sonuçta titreşimse titreşim dandik işçilik kötü malzeme kalitesi, şüphe götürür performans, var mı saymadığım bişey? Yok çinliler düzgün bir motosiklet yapar da benim ömrüm vefa eder de orası kabul.
titanı satıp üstüne para ekleyip titanik alam bari dedik, yıkanınca boyası atıyomuş, tekleyip istop ediyomuş, ibreler, kadran bozuluyomuş :sunny: :santa: vs vs. Soğumam için iyi sebepler. Bana sorunsuz motor lazım. :cat:
kusura bakma ama böyle kulaktan dolma bilgilerle adamın motorunu kötülemen doğru bir davranış değil,yanlışmıyım ?
seyhan 150 alın sorunlarınızdan kurtulunnnböbreklerimde taş vardı artık yok :cherry:motorumu seviyorum gerisi yalan,çinlilerle aşk bi başkaymış :cherry:geceniz mübarek olsun :rendeer:
:cherry: .Böbrek taşı sorununuz varsa mondial kt 125 liderdir bu konuda :cat: Direk böbreklerinizle beraber çıkarır taşı![]()