gel izmire doğru misafirim ol 

Buda benden olsun![]()
Cumartesi gunu gelibolu gezisi yaptim.
Keske Çinli motor almasaydin diyipte deneme surusune cikan arkadaslarin birde fiyatini duyunca motora hayran kalmalari cok guzel oluyo
Hakan hayirli yolculuklar sanada donus icin, bizim motorla o virajlar nasil inilip cikilir senden ipuclari alalim dondugunde...
Beyler RKS Titanic 150 satıpta Artvinden Trabzon'a kadar biryerde olan var mı ?
Veya oralara gelebilecek gerçekten iletişime geçsin heryerde bu motoru arıyorum ama ne kimse satıyor ne yakın bayisi var.
[url]http://i.hizliresim.com/Z2DJNG.jpg[/url]
Buda benden olsun![]()
Cumartesi gunu gelibolu gezisi yaptim.
Keske Çinli motor almasaydin diyipte deneme surusune cikan arkadaslarin birde fiyatini duyunca motora hayran kalmalari cok guzel oluyo
Hakan hayirli yolculuklar sanada donus icin, bizim motorla o virajlar nasil inilip cikilir senden ipuclari alalim dondugunde...
Burak ve hakan müthişsiniz.fotoğraflarınızda size yer yok mu? ilerde görüşme fırsatı olusa anımsayabilelim.
Bir de ocivarlarda mıcırlara aman dikkat edin.
Arkadaslar bende urfa birecikten orduya 744 km lik yola ciktim. Acikcasi biraz tereddudum vardi yolda motorla ilgili skinti cikmasindan ama cok sukur bi sorun yasamadim. Su an malatyadayim 330 km yol gelmisim. Bol bol dinlenerek ve yormadan gidiyorum. Daha sonra insallah motorun uzun yoldaki artı ve eksilerini paylasirim.
Merhabalar, Rks titanic 150 motorumu aldım şuan 30 km'desık vites değiştirip fazla zorlamadan ilk bakımına kadar uygun bi şekilde rodaj süresini tamamlamaya çalışıyorum. Balıkesir Gönendeyim. Hafta sonu için gelibolu ve çanakkale gezisi yapmayı düşünüyorum rehber olabilecek arkadaşlar lütfen haber bekliyorum. O toprakları görmek gerekiyor hele ki bu kadar yakınken...
Beyler tekrar yazayım Şöyle Trabzon olsun Hopa olsun Gürcistana doğru geziye gelen varsa gelmişken motorunuda satmak isteyen) ben alıcıyım Sağlam,Temiz iyi bir KM'de Siyah model 3300 TL'e kadar alıcıyım motorun durumu ve kmsine göre.
Beyler tekrar yazayım Şöyle Trabzon olsun Hopa olsun Gürcistana doğru geziye gelen varsa gelmişken motorunuda satmak isteyen) ben alıcıyım Sağlam,Temiz iyi bir KM'de Siyah model 3300 TL'e kadar alıcıyım motorun durumu ve kmsine göre.
İyi geceler;
Siyah renk rks nin renk kodunu bilen var mı ? Park halindeyken ne yapmışlarsa deponun yan kısmında 0.3 cm kadar bir kısmın boyası atmış. Renk koduyla rotüş boyası hazırlatmayı düşünüyorum.