Rksde güzel motor ama satista cok zarar ediliyor bu yuzden cogu kisi satip japona donuyor
Her defasında farklı soru sormak da iyimiş) şöyle ki: Seyhan 150c de 5 10 km gibi düşük hızlarda motor boşta iken 2. Vitese aldığımda "tak" diye bir ses gelirdi kullanmış olanlar bilir. Rks de buna dikkat eden oldu mu? Böyle bırsey yaşayan var mı? Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Rks iki yıldır piyasada . İkinci el satışta olanlar hep düşük km lerde. Bunların 500 ile 1500 km arasında motordan vazgeçme nedeni nedir ki? Tam zevk almaya başlayacağın zaman satıyor adam. Arayıp sormak istedm çoğunu. Fakat kimse malım kötü demez ki. Sağlıklı bilgi alamayacağımı düşündüğüm için burada sormak istedim.
Bugün ilk defa motosikletim beni yolda bıraktı. Karburatör manifoltu mudur nedir oradaki conta yırtılmış. Yarın gidip sağa sola sorucam umarım bulabilirim.
http://i.hizliresim.com/K6Nbkl.jpg
Geçmiş olsun hocam. Motorunuz kaç model , kaç km de ve kullanım hakkında bilgi verirmisiniz.
Sevgili dostum, yakıtı içmemiş. Yaklaşık 3.3 litre hadi diyelim 3.5 litre yakmışsın 100km de. Zaten 3 litre yakıyoruz ortalama 100km de. Bide Bu motor commuter olduğu için yağmurda sıçrayan sudan korumaz ki zaten. Normal yani. Hız konusuna gelince düzde 110 yokuş aşağı 120 yapıyor ibresine bakarsak. Zaten bi rakamlarda bu motor için normal. Daha fazyasına gerek yok makinayı üzmeye. Hız motoru değilki bu. Bide tvs bu sınıfın en güçlü motoru olduğundan. Seni kesmez bizim motor. Allah kaza bela vermesin dostum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Adrianos bölge bayisine sitesinden bayiler kısmından bakıcazda. Sen hangi şehirdesin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Ankaradasın sanırım. IŞIL BİSİKLET TARIM VS. ADRES ÇANKIRI CADDESİ. YİBA ÇARŞISI NO:45/90 ULUS ANKARA TEL:312 3118616
Rks 150 yi bi kuryede gördüm, hoşuma gitti ve sonrasında 45 sayfalık paylaşımın tamamını okudum..![]()
1-2 aya alacağım motosikletimin ne olacağına hâla karar veremedim.. Salcano attack 150 yada wolf derken.. Rks titanik te olabilir diyorum artık..
Hadi hayırlısı bakalım...
Abi motosiklet gerçekten güzel. Ama şu servis ve yedek parça ağı biraz daha iyi olsa... Kuba sitesinde 2013 vitesli satış lideri yazıyordu, bir umut belki durumu iyileştirirler.
Sen motoru yiba çarşısından aldın galiba..
Zaten benimde en büyük handikabım bu.. servis sıkıntısı..
Her ne kadar tipi hoşuma gitse de servis sıkıntı olunca motosikleti kullanmakta sıkıntı olur...
Şu fuar zamanı bi gelsin marklar yeni model ve hedeflerini bi paylaşsınlar.. o zaman netleşecek alacağım motosiklet..
Keçiören-Ulus-Çankaya servis ve bayiler bana her şekilde uyuyor.. o konuda sıkıntı yok.. Hizmet ve fiyat politiklarını öğrenmek lazım.. Bi ara gidip birebir görüşücem..Parçaları fabrikadan direk sipariş edebiliyorsak(bilmiyorum sormak lazım) servisle hiç işim olmayacak zaten. Ama parça işi mecbur bırakıyor servise gitmeye, gerçi ustalıkları felan nasıldır hiç bilmiyorum sadece yer olarak bana çok uzak.
Manifoltu aldım, taktım. 45 lira ama motoru burdan aldığın için 30 lira dediler. Bunlara parçası ucuz diyenleri saygıyla anıyorum.