Şuan motorum 2000 km kadar oldu gayet iyi performanslı çalışıyor ortalama km de 12-14 krş yakıyor ama daha çok çevre yolu üzerinde 2 kişilik kullanımda.
Lastik ebatı muayenede bakılan bir konu değil. Savada 100/80/17 ve 130/70/17 var aynı modelde. Sava mc25 bogart. Savanın web sitesinden telefonunu ara. Onlara bayi adresi sor. Yardımcı oluyorlar
mondı mcx 150 ıle rks 150 yı karsılastıran oldumu acaba beyler. gözlemleriniz nelerdir.
merhaba arkadaşlar rks titanic ve gt 170 arasında kaldım titreşim konusundan kıyaslama yapabilecek arkadaş varmı 80-90 km de bu makineler titreşimde rahatsız edermi ? :bestmt:
Arkadaşlar bende rks titanic 150 almayı düşünüyorum fakat kafamda bir iki soru var kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1) çekişi nasıl? mh drift 125 e göre ne durumda hızlanma v.s
2) 0-80 arası hızlanması kaç saniye ?
3) gaz tepkisi nasıl ?
4) Genelde titanic 200 tutulmamış ve önermiyolar 150cc modeli hoş güzel fakat kronik sorunları var mı ? ikinci eli nasıl ?
şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba, bu hafta bende aranıza siyah RKS ile katılacağım. Motobull Şişli 3.350TL 18 taksit.
Korumalar Motomax sağolsun her şey tamamdır.
Tanışma metnim aşağıdaki gibi.
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/126554-herkese-merhaba.html
sormayı unuttum, tabi ki bütün sayfaları okudum,
kullanıcı kitapcığı ve garanti belgesi.. sizinde bahsettiğiniz gibi bayi hepsi internette mevcut oradan indirmen gerekir dedi.
garanti belgeside online sistem olduğu için gerek yok dedi.
garanti belgesi çok şart değil fatura var ama kullanım kılavuzu benim için her zaman önemli olmuştur.
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Kullanım klavuzu için link var mı? Bendeki 2012 model için sanırım yağ çubuğu felan diyor![]()