RKS SRV125 (QJ cruiser)

Şikayetvar bence yeni başlayan için bakılacak son yerlerden biri. Sinek ilacı alıp sinek öldürüyo diye şikayet edenler var. Sorunsuz şikayetsiz hiçbi malzeme yok nerdeyse.

Başlığı açalı 5 ay geçmiş merak edecek, araştırırken buraya bakacaklar için güncelleyeyim. Motor 4.5k kilometrede, herhangi bir sorun yaşamadım hala sorunsuz olarak biniyorum. Sadece işe gidip gelmeye kullandığım ve bir ay kadar bel fıtığı sorunu yaşadığım için çok fazla binemedim.Sürekli dışarı parkediyorum yağmura çokca maruz kaldı ancak bir soruna sebep olmadı, bazı çinli motorlarda yağmurun sorun yarattığına dair videolar görmüştüm. Gayet memnun olarak kullanmaya devam ediyorum. Bir kere küçük bi yatırdım, bir kere de seyahat halindeyken fren pedalını çarpmam sonucu pedal yukarı katlanacak kadar yamuldu ama kastırarak düzeltildi, herhangi bir maliyet çıkarmadı. Motora uygun herhangi bir koruma takozu veya koruma demiri satılmadığını da ekleyeyim

Motoru alalı 1.5 sene kadar oldu sanırım, şu anda 8500km'deyim ve hala gayet mutluyum. Bakımları dışında hiç servise gitmem gerekmedi, hala hiçbir sorun çıkarmadı.
Kapalı garajım olmadığı için motor sürekli dışarda, detaylı kontrol ettiğimde şasesinde bazı yerlerde ufak tefek paslar oluşmuş, normal midir yoksa kalitesizlik belirtisi midir bilemiyorum, tecrübem yok.
Orijinal lastiklerden gayet memnundum geçen kışı öyle geçirmiştim ama geçenlerde avm otopark rampasında düşünce lastikleri değiştirdim.
Ek olarak sırt dayama yaptırdım ve çok yakıştı. Kız arkadaşımla beraber de bindiğimiz için çok rahat etti.
Sanırım uzun yıllar kullanacağım

Motoru alalı 1.5 sene kadar oldu sanırım, şu anda 8500km'deyim ve hala gayet mutluyum. Bakımları dışında hiç servise gitmem gerekmedi, hala hiçbir sorun çıkarmadı.

8.500 kilometre bir motosiklet için nedir? Fazla abartılacak bir durum değil.

8.500 de sorun çıkmasını beklersek, 30.000 de de hurda olmasını beklemek lazım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kapalı garajım olmadığı için motor sürekli dışarda, detaylı kontrol ettiğimde şasesinde bazı yerlerde ufak tefek paslar oluşmuş, normal midir yoksa kalitesizlik belirtisi midir bilemiyorum, tecrübem yok.
Normaldir, yine de motoru dışarıda tutuyorsanız bir branda altında tutmanız daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar