RKS SRK250 alınırmı?

Merhaba arkadaşlar, ilk motorum olacak daha önce çok fazla motor kullanmadım (8-9 sene önce 3-5 kez YBR kullanmıştım).
Motoru kullanırım onda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini almak istedim.

Bu marka modeli kullanan hiç bulamadım tutulmuyormu bu motor?
QJ motorun bloğunu kullanıyor deniliyor ama servis ve yedek parça sıkıntılı deniliyor sizce almak yanlış bir tercihmi olur?

Şuan kampanyalı fiyatı 170k, motorun tipi güzel ilgimi çekti o yüzden.

Motosikleti
D400
onun blogu bunun blogu kısmını boşverin hocam

rks nin 250lik motoruna 180 bin tl yatırılmaz.

Ns200 alın devam edin derimm.

Motosikleti
CB650R
120k ya cfmoto 250clx yada nk alın geçin

Ns200 Rs200 de düşünülebilir

Rks yanlış fiyat politakası ile ilerliyor

İlk motor olmasından dolayı grenajlı bir şey düştüğünde sizi ekstra üzebilir

Ben olsam hiç düşünmem bile. Bu sene var gelecek sene muhtemelen yok bu motor. İlk ve son sahibi siz olursunuz. Çok satılan marka ve modellere bakmanızı öneririm.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
yerine ns 200 , n250 yada dominar bakın hocam. onun bloğu bunun bloğu falan bu muhabbetler boş şeyler

Ya motor almaktaki isteğim motorun görünümü güzel olduğu için tamamen keyfi alacaktım, Bajaj lara bakıyorum eski YBR gibi hiç beğenmedim.

CFmoto NK250 de güzel gibi duruyor ama onda da sanırım çok şikayet var.

Birde bunlara yönelmemin nedeni k.kartına 12 taksit yapmaları, yoksa gidip Yamaha Mt 25 almak isterim :)

Motosikleti
D400
Ya motor almaktaki isteğim motorun görünümü güzel olduğu için tamamen keyfi alacaktım, Bajaj lara bakıyorum eski YBR gibi hiç beğenmedim.

CFmoto NK250 de güzel gibi duruyor ama onda da sanırım çok şikayet var.

Birde bunlara yönelmemin nedeni k.kartına 12 taksit yapmaları, yoksa gidip Yamaha Mt 25 almak isterim :)

Motorun güzel olması içine sinmesi tabi ki önemli ancak güzel diye de bazı motorlar alınmaz. RKS bu konuda cok sıkıntılı.

CFmoto nispeten rks'ye göre tercih edilebilir ancak onların da cogu modeli çöp tenekesinden hallice.

Rtr 200'de bir ara taksit kampanyası vardı, kaliteli malzeme ancak problem cıkartıyor, problemleri düzelttikten sonra üzmez.

ns200'de taksit yok, ancak servis / yedek parça olarak su an en f/p motorlardan birisi.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
hocam 200 - 250 cc motorlarda motorun duruşundan çok sorunsuz olması önemli. yada sorun çıkarırsa en kolay nasıl çözülür buna bakmanız lazım. bunu göz önünde bulundurursanız en mantıklı motor ns 200. türkiyede yedek parça sorunu yaşanmayacak tek motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar