RKS RKS Silver Blade / Bilgi Paylaşım Başlığı

wk67.jpg

ri6b.jpg

Bu RKS'nin bütün motorları 1.6 litremi yakıyor ya .. Ayrıca bu model geldi mi acaba Türkiye'ya?

manuel vites ıse olabilir,ama sadece denemek için. benim motora da 3.7 litre yaktırıyorum denemelerde. Ama normal kullanınca 7 litre yakıyor.

motor çok hoşuma gitti bir bayan ve bir erkeğin rahatlıkla kullanabilecği güzel bir motor

motor çok hoşuma gitti bir bayan ve bir erkeğin rahatlıkla kullanabilecği güzel bir motor

Fiyatı yüksek olacağından dolayı alternatif olarak cityblade modeli getirildi ama şuan görünen silverblade modeli Benelli'ye ait bir model Benelli markasında Zafferano modeli ile geçmektedir.

1.6 lt mi şaka gibi kokluyor mu ne yapıyor bu yakıtı :) Depoyu fullesem ankaraya götürüp geri getirecek neredeyse :)

1.6 lt mi şaka gibi kokluyor mu ne yapıyor bu yakıtı :) Depoyu fullesem ankaraya götürüp geri getirecek neredeyse :)

Bilmiyorum gerçekten yazıldığı gibimi yakıyo ? Bir de kullanıcıların deneyimlerini görsebilseydik iyi olurdu varmı arkadaşlar kullanıcısı olan .

RKS olarak 250 lik silverblade scooterin olduğunu düşünmüyorum. euro4 normlarından dolayı.
125 lik olarak cityblade scoter ise euro 4 olarak sitelerinde görünüyor. ama silverblade yok..

Ya arkadaşlar, böyle bir motor yok. Benelli daha yokken yayınlanmış bir model bu. Tarihine bakmadan hortlattılar bu gereksiz konuyu, şimdi günlerce okuruz artık.

Ya arkadaşlar, böyle bir motor yok. Benelli daha yokken yayınlanmış bir model bu. Tarihine bakmadan hortlattılar bu gereksiz konuyu, şimdi günlerce okuruz artık.

Facebook sitelerinden msj attım yeni yılda üretimi yapılacakmış.Bir de motor yokken konusu açılması bana göre daha mantıklı hiç yoktan insanlar gelmeden ön bilgi sahibi oluyor ve + motor geldiği andan itibaren konu açık olmuş olur.Atıyorum aypon x bile daha türkiye'ye gelmeden dünya kadar yorum oldu sonra lansmanı oldu vlog çektiler yutuburlar muhabbet konusu oolması iyidir iyi :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar