Rks Rnx

Almak istediğim motor tecrübe eksikliğinden dolayı küçük olması cazip geliyor
Ancak hiç kullanıcı yorumu bulamadım
Kronik sorunu var mıdır, yedek parça sorunu var mıdır? Hiç bir fikrim olmadığı için siz değerli forum üyelerine sormak istedim
Rks Rnx alınır mı?

Almak istediğim motor tecrübe eksikliğinden dolayı küçük olması cazip geliyor
Ancak hiç kullanıcı yorumu bulamadım
Kronik sorunu var mıdır, yedek parça sorunu var mıdır? Hiç bir fikrim olmadığı için siz değerli forum üyelerine sormak istedim
Rks Rnx alınır mı?

2.el hiç yok maalum sitede 0 alıcaksın geliba o paraya çin malı motora vericeğime gider MSX 125 alırım daha iyi sorunsuz makina uzun yıllar kullanabilirsin

Motosikleti
Honda CB125F
Bu motor için yorumda bulunamam ama markanın servis hizmeti hiç iyi değil.
2.el MSX 125 daha mantıklı

Msx 125 çok ufak çocuk motoru gibi kimse alınmasın ama öyle yani
rks çin mallarında servis ağı gerçekten yükselen bir marka her ilde hemen hemen mevcut benim ilimde var 2 tane de ilçemde satış ve servisi var yetkili parça gelecek olursak şu an nu sene tanıtıldı fuar da piyasası evet yok ama olacaktır elbet.

Parça içinse zaten kanunen 10 yıl tedarik etmek zorunda rks de sanmıyorum parça getirmemezlik etmez bu motor fiyatı ile cezbettiyor ucuz ve biraz şekli var ben olsam ss tarzı istiyorsam rks rnx gerçekten alırdım bütçem ona yetiyorsa ha bütçem s1000rr a yeterse idi de onu alırdım

Panigaleyi nasıl çakarız diye düşünüp. Çok güzel çakma panigale yapmışlar. 9 Beygirlik racing motorla istanbulda hayatta kalmak çok zor gibi görünüyor.

Msx haddinden fazla küçük değil mi bana mı öyle geldi yoksa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar