Niye öyle dedinkiO motoru alma, böylece lastiğe de gerek kalmaz
Alır almaz saçma sapan arıza açma olasılığı yüksek.Niye öyle dedinki
Tvs içinde geçerlimi reisAlır almaz saçma sapan arıza açma olasılığı yüksek.
Yedek parçası yok.
Servisi yok.
Rks, Arora, Kuba... gibi markalardan motosiklet kolay kolay tercih edilmez, Spontini tercih ettim bununda sebebi bakkalda bile parçası bulunması.
Fason mal alıp kendi amblemini basılan markalardan uzak durun. Rks alacam diyorsanızda bir tek Spontini almanızı öneririm, gerisi yaramaz.
Tvs bu tarz Çinli modellere bin basar ama getiren distribitör pekte iyi değil. Yani duyumlara göre ondada yedek parça nispeten sıkıntılı.Tvs içinde geçerlimi reis
Bütçe olsa zaten ns125 alinirda bütçe yokTvs bu tarz Çinli modellere bin basar ama getiren distribitör pekte iyi değil. Yani duyumlara göre ondada yedek parça nispeten sıkıntılı.
Piyasada parçası en rahat bulunan marka Bajaj'dır.
Yaşınızı, tecrübenizi ve bütçenizi bilmiyorum ama 125cc bakıyorsanız yüksek ihtimalle 18 yaşından küçüksünüz, size önereceğim şey piyasası hız ve bütçenizi aşmayan bir Japon commuter veya orta halli skuter almanızdır, şeklim olsun havam olsun diye istiyorsanız genel olarak kimsenin umrunda olmuyorsunuz olsanızda umrunda olduğunuz insanlar sizi bir noktaya getirecek insanlar değiller. Eğer gerçekten motosiklet hayatınızın uzun ve sağlıklı olmasını istiyorsanız dediğim türler sizin için sağlıklısıdır.Bütçe olsa zaten ns125 alinirda bütçe yok
Yaşınızı, tecrübenizi ve bütçenizi bilmiyorum ama 125cc bakıyorsanız yüksek ihtimalle 18 yaşından küçüksünüz, size önereceğim şey piyasası hız ve bütçenizi aşmayan bir Japon commuter veya orta halli skuter almanızdır, şeklim olsun havam olsun diye istiyorsanız genel olarak kimsenin umrunda olmuyorsunuz olsanızda umrunda olduğunuz insanlar sizi bir noktaya getirecek insanlar değiller. Eğer gerçekten motosiklet hayatınızın uzun ve sağlıklı olmasını istiyorsanız dediğim türler sizin için sağlıklısıdır
Parçası bulunuyor 2012'den beri üretilen bir motor. Hatta geçen hafta Dursun motor firmasından komple debriyajını 1600 liraya aldım tası, göbeği, her şeyi içinde. 8900 km tapagaz kullandım bunu, bir kere fren balatası sürtüyordu kaliperim pistonunu temizleyince düzeldi, şu an statör kapağından ufak bir yağ kaçağı var bir de yeni aldığım debriyaj takılacak debriyaj biraz sıyırıyor. 2 hafta önce zincir koptu choho marka o-ringli olanıyla değişti (orjinal zincir dandikmişAlır almaz saçma sapan arıza açma olasılığı yüksek.
Yedek parçası yok.
Servisi yok.
Rks, Arora, Kuba... gibi markalardan motosiklet kolay kolay tercih edilmez, Spontini tercih ettim bununda sebebi bakkalda bile parçası bulunması.
Fason mal alıp kendi amblemini basılan markalardan uzak durun. Rks alacam diyorsanızda bir tek Spontini almanızı öneririm, gerisi yaramaz.
Benimde 35.500 kilometre tapa gaz kullandığım Spontini var ne duman atma nede yağ kaçağı var fakat Spontini kendini ispatlamış bir skuter. 8900 kilometre çokta yüksek sayılmaz. Eğer 50-60.000 rahat görürse işte o zaman tamam diyebiliriz, mesela Pulsar serileri bahsettiğim kilometreleri gördü ve en ufak civatasına varana kadar var.Parçası bulunuyor 2012'den beri üretilen bir motor. Hatta geçen hafta Dursun motor firmasından komple debriyajını 1600 liraya aldım tası, göbeği, her şeyi içinde. 8900 km tapagaz kullandım bunu, bir kere fren balatası sürtüyordu kaliperim pistonunu temizleyince düzeldi, şu an statör kapağından ufak bir yağ kaçağı var bir de yeni aldığım debriyaj takılacak debriyaj biraz sıyırıyor. 2 hafta önce zincir koptu choho marka o-ringli olanıyla değişti (orjinal zincir dandikmiş). Başka bir sorun yaşamadım. Aynı ayardaki japonun 2/3'ü fiyata motosiklet sahibi olmak için katlanılabilecek ufak cilveler bence. Kaldı ki japonlarda da hor kullanımda bu tip ufak tefek sorunlar yaşayan kullanıcılar var.
Spontini iki tane tanıdığımda vardı. Bir tanesi bakım yüzü görmemiş en az 10bin km kadar, en sonunda yağ değiştirmeye karar verdiler tapayı bir açtılar, 300 ml kadar simsiyah jöle çıktı içinden. Yeni yağı koyup devam ettiler motor gayet yürüyordu. Diğeri de çok hor kullanılıyordu 2 tane 130 kiloluk arkadaş işe bununla geliyordu, yemek molasına buna 4 kişi binip gidiyorlardı zaten sağı solu çok vuruklu darbeliydi. Gayet güzel gidiyordu. Acayip sağlam makinalar gerçekten. Dünya turuna bile çıkılır. Aslı Honda zanten.Benimde 35.500 kilometre tapa gaz kullandığım Spontini var ne duman atma nede yağ kaçağı var fakat Spontini kendini ispatlamış bir skuter. 8900 kilometre çokta yüksek sayılmaz. Eğer 50-60.000 rahat görürse işte o zaman tamam diyebiliriz, mesela Pulsar serileri bahsettiğim kilometreleri gördü ve en ufak civatasına varana kadar var.