RK 200 geldi sonra geri gitti bence gelecek olan model 150'dir tıtanıc ile arasında az biraz fiyat farkı olur hade hayırlısı diyelim.
Bence de o şekilde yaparlar 200'lük için erken bu modelin 150'si gelebilir.
RK 200 geldi sonra geri gitti bence gelecek olan model 150'dir tıtanıc ile arasında az biraz fiyat farkı olur hade hayırlısı diyelim.
Rk serisi ilk başta farklı kuba'nın çıta serisine uygun şekilde üretildi şimdi bambaşka bir model artı ve eksilerini nasıl bilgi verebilir misiniz ?
bu modeli a1 ehliyet için piyasaya sürdüler sanırım, motor güzel bence. Ben 4000 bakımına girmek üzereyim. Bir sorun çıkarmadı. Eksileri biraz titreşim olması ve yokuşta 2 kişi ile bayılması. Onun dışında fiyatının hakkını veriyor. 3000 liraya üst düzey performans beklenmez. Ben ihtiyacıma yönelik aldım maksimum 150 km gittim tek seferde ve sıkıntı yaşatmadı. Zaten alırken 150-200 km civara gider gelirim gezerim diye almıştım ve işimi gördü, şekli de güzel zaten İtalya tasarımlı yazıyor
Tahmin edildiği gibi RK 150 cc modelide eklenmiş web sayfasına umarım seneye 200'e çıkarlarhttp://rksmotor.com.tr/touring/rk-125-150
Aynen aynı sayfada 2 model olarak yayınlanmış birde Tıtanıc 150-R modeli eklenmiş.
125cc ile 150cc arasında 110 tl gibi bi fiyat farkı var bence 125cc almış olanlar pişmandır şimdi
125 cc model tutulur mu diye düşünülmüş bişeyde olabilirbaktılar alıcı çok hemen 150sini üret imkan var nede olsa
Rks'nin en sevmediğim huyu motor özelliklerini, görsellerini siteye saçma sapan girmeleri. Özellikleri bi türlü doğru yazamıyorlar. Titanic'te seramik piston olayı vardı bu 150lilikte olmaz sanırım. Her ne kadar 150 de yazsa çok büyük güç değişimi olacağını sanmıyorum. Ama alınmışken 150 olan alınsa daha mantıklı tabi.
Bu arada fiyatlar uçmuş. Ağustosta 3150 iken şuan 2016 modeli 3750 olmuş.
Arkadaşlar kalitesi çok iyi, inşallah dediğiniz gibi en yakın zamanda 200 cc modelide çıkar. Firma motora 5 yıl garanti veriyor umarım çıkacak 200 cc ye de aynı garantiyi uygular
Rks'nin en sevmediğim huyu motor özelliklerini, görsellerini siteye saçma sapan girmeleri. Özellikleri bi türlü doğru yazamıyorlar. Titanic'te seramik piston olayı vardı bu 150lilikte olmaz sanırım. Her ne kadar 150 de yazsa çok büyük güç değişimi olacağını sanmıyorum. Ama alınmışken 150 olan alınsa daha mantıklı tabi.
Bu arada fiyatlar uçmuş. Ağustosta 3150 iken şuan 2016 modeli 3750 olmuş.
125 cc model tutulur mu diye düşünülmüş bişeyde olabilirbaktılar alıcı çok hemen 150sini üret imkan var nede olsa