RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Dolandırıcı hocam bu tarz siteler %99. Hergün o kadar çok kişi oluyorki bu tuzağa düsen. Işimden dolayı surekli şahit oluyorum.

Birde Havale / eft ile asla ürün almayın karşı taraf tanıdığınız biri değilse. O para gider.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bedava peynir fare kapanında olur derler.

İlla birşey almak istiyorsanız, muhtemelen iletişim bilgileri satış sözleşmesi vb belgeleri sunmuşlardır sitelerinde. Yoksa sağ üstten kapatın direk zaten, ama varsa;
Ticaret sicilden bakın adres doğru mu sitedekiyle karşılaştırınca. Yoksa dağ başında bir yer, bir apartman dairesi falan mı, sahibi kim? Suriyelinin birinin üstüne açılmış bir firma olabilir mesela. Bunlarda yeterli değil bence ama en azından bir gösterge olur.

Bir dönem bajaj da yapmışlardı. Şerefsizin birisi sahte site yaparak milletten motor paralarını çalıyordu. Kuralkan o zaman uyarıda bulunmuştu

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Bedava peynir fare kapanında olur derler.

İlla birşey almak istiyorsanız, muhtemelen iletişim bilgileri satış sözleşmesi vb belgeleri sunmuşlardır sitelerinde. Yoksa sağ üstten kapatın direk zaten, ama varsa;
Ticaret sicilden bakın adres doğru mu sitedekiyle karşılaştırınca. Yoksa dağ başında bir yer, bir apartman dairesi falan mı, sahibi kim? Suriyelinin birinin üstüne açılmış bir firma olabilir mesela. Bunlarda yeterli değil bence ama en azından bir gösterge olur.
abi bu sarı sitede galeriler galiba tüm bilgilerini paylaşıyorlar, peki bunlarda çakallık olabiliyormu?

örnek honda nc bakarken ilanlarda yazmış işte sicil no, ticari no vergi no gibi gibi

böyle anlatmayla olmaz. ellemeyin, dolandırılınca sahte olduğunu anlar.
bana bak ben inatla alıcam edicem demiyorum dimi. adam gibi , insan gibi buradaki arkadaşların fikirlerini düşüncelerini soruyorum. herhangi birşey aldığımda yok anladınmı. hadi bak işine şimdi.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
abi bu sarı sitede galeriler galiba tüm bilgilerini paylaşıyorlar, peki bunlarda çakallık olabiliyormu?

örnek honda nc bakarken ilanlarda yazmış işte sicil no, ticari no vergi no gibi gibi
Ne yapabilirler ki? Bir şey çıkmaz.

Motosikleti
RKS 125S
Sitede yer alan iletişim bilgilerindeki telefon numarası kullanımda değil boş bir numara bilginiz olsun

Motosikleti
Dominar 250
0539'lu müşteri iletişim numarası mı olur. Çakallar uğraşmışlar bi de ama 0850'li numara alamayacak kadar da salaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar