tekrar aynı sorun oldu. motoru şişirme falan yok. beyin ile ilgili bir problem var motosiklette galiba dedi servis bekleyip göreceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
hatta motor stop ettiğinde el ile dokunulabilecek sıcaklıktaydı. ilk defa motosiklete binmiyoruz hocam öyle zorlama durumuda yok , aşırı ısınma da yok. mal ayıplı dikkatli davranmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
her zaman beni hayretler içinde bırakan seydişehir kuba servisi mehmet ali abiyi aradım . dedim abi böyle böyle adam sağolsun çıktı geldi bu saatte baktı motosiklete . kesiciye falan sokarken içim gitti ama dedik abi adam ehli işin bi bildiği vardır.

velhasıl kelam bana depo kapağını sök dedi , söktüm, şimdi oraya poşet tıka dedi, tıkadım . şimdi bi tur at gel dedi. evet arkadaşlar motor öyle bir çekmeye başladı ki vallahi hayret ettim yem yemiş at gibi atik ve rahat . stop edecek mi diye 10 km gittim bu arada adam beni bekliyor tabi geri döndüm . senin depo kapağı değişecek abim dedi .

mesele buymuş. servis önemli abi motosikletin dilinden anlayan adam bakmayınca orası burası derken uğraşıp duruyorsunuz. benim bir sorum daha olacak . ben bütün rodajı hava akımı sağlıklı olmayan motosiklet ile yapmış oldum tecrübeli abiler bi söylesin herhangi bir problem yaratacak mı bana. çünkü öyle ise kuba ile baya bi uğraşacağım.