Rks Klight 202 Almalı Mıyım?

Arkadaşlar yaklaşık 80.000TL bütçem var ve bir cruiser/chopper motor almak istiyorum boyum 182 kilom 134 beygir gibiyim anlayacağınız, boyum fazla uzun gelir mi acaba.

Motosikleti
Cruiser
Merhaba, o bütçeye alabileceğin en iyi motoru @arndiol önermiş.
Superlight 200 aşırı basit bir motor elinden az biraz iş geliyorsa her şeyini sen kendin bile yapabilirsin, parçası bol ve ucuz, ayrıca uydurabileceğin de çok parça var.
Regalin kronik çok sorunu var.
Severek binenler de var ama başını ağrıtır.
Bütçeyi biraz daha yükseltirim dersen Nevada ya da bir ihtimal UM bakılabilir ama seni zorlayacaksa SL200 al geç bence.
Para biriktirip model yükseltene kadar her türlü yürütürsün bu motoru.👍🏻

Sl den çok sorun yaşayan olduğunu gördüm o yüzden sıcak bakmıyordum birde yaşadığım şehirde sadece sl125 var ona ne diyorsun.

Motosikleti
D400
Sl den çok sorun yaşayan olduğunu gördüm o yüzden sıcak bakmıyordum birde yaşadığım şehirde sadece sl125 var ona ne diyorsun.

10 beygir alet ve sen 134 kilosun :D

dostum 80 bine cruiser bakıyorsan birşeyleri göze alman lazım. zaten seçeneğin yok.

ya da az daha koy nevada al. ya da cruiser alma naked bak :)

İlk motorum olacak ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok ne yalan söyleyeyim.

Motosikleti
Cruiser
SL125 yetersiz gelecektir, sorun yaşayanlar olabilir ki o sorunlar ucuz bir şekilde çözülüyor. Yeterli parayı biriktirip sonraki motora geçene kadar seni götürür.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ehliyet var mı? koruma ekipmanı var mı? yoksa bütçenden onları düşüp eksiklerini tamamlamadan girme bu işe.

eğer herşeyin tam ve sadece motor bütçen 80 bin ise en uygun yollu cruiser arkadaşların dediği gibi sl 200 dür. kara düzen motor, tamiri sorun değil, parçası başka motorlarla uyumlu. 125 cc modelleri gibi arıza yapacak enjeksiyon donanımı yok.

ayrıca ilk motor olacağı için güzel bir trafik sigorta bedeli seni bekliyor olacaktır malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar