RKS Freccia 150 yoksa Eski Model Honda mı ?

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Sizce eski model Honda, Yamaha, Suzuki alınır mı ? Yoksa RKS Freccia 150 almak daha mantıklı ? 2. elleri 70 80k arası değişiyor Freccia 150ların. Bütçem 90k civarı ama kredi kartı olursa biraz daha artabilir. Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Hafta sonları da kampa falan gideceğim. İstanbul'da yaşıyorum arada sırada şehir dışına çıkacağım. Motoru çok fazla boğmayacağım çok hızlı olmasında gerek yok. Birazcık torku güçlü olsun benim için yeterli. Yokuşta çok zorlanmasını istemiyorum.

Mesela aklımda cbf150 flan var, sizce alnır mı ? Motorun görünüşü pek umrumda değil. Önemli olan dayanıklı ve sorun çıkarmaması

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bu Freccia'nın ikizi Seha 150 kullanıyorum arada. Valla şimdiye kadar "keşke" dediğim bir durum olmadı. Torklu, güçlü, keyifli makineler. Benimki daha pek km yapmadı ama bunları 40-50 bin kullanan kuryeler var. Bir de enteresan biçimde acayip ilgi çekiyor, gelip sorup muhabbet edenler var. Tipi, tarzı, donanımları bu fiyat için gayet yeterli.

Eski model Japon, eğer gerçekten iyi bakıldıysa daha mantıklı bir alternatif olabilir. Ancak burada Freccia veya Seha bütçesiyle alacağınız motorun ne durumda olduğu daha önemli.
Sizce eski model Honda, Yamaha, Suzuki alınır mı ? Yoksa RKS Freccia 150 almak daha mantıklı ? 2. elleri 70 80k arası değişiyor Freccia 150ların. Bütçem 90k civarı ama kredi kartı olursa biraz daha artabilir. Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Hafta sonları da kampa falan gideceğim. İstanbul'da yaşıyorum arada sırada şehir dışına çıkacağım. Motoru çok fazla boğmayacağım çok hızlı olmasında gerek yok. Birazcık torku güçlü olsun benim için yeterli. Yokuşta çok zorlanmasını istemiyorum.

Mesela aklımda cbf150 flan var, sizce alnır mı ? Motorun görünüşü pek umrumda değil. Önemli olan dayanıklı ve sorun çıkarmaması

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Freccia 6000km kullandım 1 sene. Gercekten parasına göre çok güzel motor. Ben hiçbir sorun yaşamadım bu sebeple kendi deneyimime göre bakarsak tavsiye edebilirim fakat sattığım arkadas kuryede kullanacağını belirtmişti. 2 hafta sonra beni aradı krank yediğini söyledi. Garantiden yapılmış fakat o kadar erken krank yemesi tuhaf. Şans işi sanırım. Zorlamadan kullanacaksanız olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar