Rizla Suzuki Kızları

Motosikleti
Forza 250
Zaten hava sıcak
Şunları gördüm sabah sabah ter içinde kaldım.
1 suzuki alana 1 tane verseler.
bir düzüne alırım şerefsizm
:)

Onları bi elime geçirirsem servise gidecek halleri kalmazzzkiii ::stretche :queen:
Bu arada saat itibari ile rontcuları yazayım hehehe
Toqi, caner_37, onr.sual, torm, mysugar, banavurma, Özer024, stolga, opus, parsadan

bubaaaaaaaaaaa yarışçı oolcaaaam beeeeenn :queen:
kızlar şemsiye tutsun banaaaaaaaaaaaaaaa :queen:

abi insanın suzukiye binesi geliyo valla motor sevmeyen adama motoru sevdirir bu kızlar :mrgreen:

ya bunları görünce canım acayip vın vın yapmak isdiyor aahah ne şanslı bu yarışcılar ah her yarışta vın vın yapıyorlar yani ara gazı anladınız siz onu :mrgreen:

Sizler gibi üyeleri olan bir motosiklet sitesine üye olduğum için kendimden utanıyorum!
yazıklar olsun size!

Sizler gibi üyeleri olan bir motosiklet sitesine üye olduğum için kendimden utanıyorum!
yazıklar olsun size!
Niye ki? Bence aşırı tepki gösteriyorsunuz.
Fotoğraflardan çok muhabbetleri okuyup güldüm 3 sayfa boyunca.

Bi de bu bayanların hemcinslerinin sömürülmesine olan tepkisini anlamamışımdır. Madem erkeklerin bakmasından rahatsızlar, erkeklere değil, bu şekilde gezen hemcinslerine tepki göstersinler. Ordaki kızlar zorla çıkarılmadı oraya heralde.

Niye ki? Bence aşırı tepki gösteriyorsunuz.
Fotoğraflardan çok muhabbetleri okuyup güldüm 3 sayfa boyunca.

Bi de bu bayanların hemcinslerinin sömürülmesine olan tepkisini anlamamışımdır. Madem erkeklerin bakmasından rahatsızlar, erkeklere değil, bu şekilde gezen hemcinslerine tepki göstersinler. Ordaki kızlar zorla çıkarılmadı oraya heralde.

hellaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hellalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hellalllllllllllllllll :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar