Rize'ye Dernek

Arkadaşlar öncelikle selamlar..
Rize'ye motorsporları ile ilgili bir dernek kuracağız.. Önerileriniz nelerdir? Valiliğe bir kaç arkadaş gittik, tüzük hazırlayın dediler.. Yardımcı olursanız sevinim.. Saygılar..
Bir de isim olarak ne koyalım? Fikirlerinizi bekliyoruz..

valla bende bir rizeli olarak çok mutlu olurum başarılarınızın devmını dilerim

İsim olarak Rize motor sporları olabilir ama motor sporları değince bütün motor sporlarını kapsıyor sanırım. :)
MotoRize klüp de olabilir :)

dernek kurmanın yasal yükümlülüğü çok fazla,bir tarihte bizde başka bi mevzuudan niyetlenmiştik presöduru öğrenince vazgeçtik:cat:

İsim olarak Rize motor sporları olabilir ama motor sporları değince bütün motor sporlarını kapsıyor sanırım. :)
MotoRize klüp de olabilir :)

motorize abi bukadar güzel uydurulur yani

derneği kurabilirseniz isim süper:cat:

Son düzenleme:

GKN

dernek kurmanın yasal yükümlülüğü çok fazla,bir tarihte bizde başka bi mevzuudan niyetlenmiştik presöduru öğrenince vazgeçtik:cat:

motorize abi bukadar güzel uydurulur yani

derneği kurabilirseniz isim süper:cat:

ben bu ismi tuttum, tebrikler coşkun:cat:
bu konuyu ELİNT le de konuşmanı yavsiye ederim
eminimki hem sevinecektir, hemde çok yardımları olacaktır:wiinkk:

ha uşağım haaaa çoştur karadenizide dalgalar buraya vursunnn:cat:

ben bu ismi tuttum, tebrikler coşkun:cat:
bu konuyu ELİNT le de konuşmanı yavsiye ederim
eminimki hem sevinecektir, hemde çok yardımları olacaktır:wiinkk:

İsmi beğendiğiniz için sağolun arkadaşlar. Umarım gerçekten hoşunuza gitmiştir.:rendeer:
GKN ismi ben buldum ben hakkımı yemeyiniz. :cherry:

bir rizeli olarak bende çok isterim bunun olmasını, isme gelirsek arkadaşlarında söylediği gıbı bence motorize on numara olur.:cat:

bi rizeli olarak motoRİZE güzel bencede =) salarhanın holitoz köyündenim ayrıca =D

Arkadaşlar o isimde çıkan bir dergi vardı galiba şimdi online olan yanılmıyorsam,ismi bir kontrol etseniz iyi olur.:silent:

Arkadaşlar isim için tamam.. Anlaştık.. MotoRİZE uygun.. Uygundan da öte.. The_Lancet'e ve herkese çok çok teşekkür ederim.. Usta bi motosikletli fotoğrafını gönderirsen gazeteye haber olarak yapacağım..
Şimdi tüzük işi kaldı.. Önemli olan kısmı bu.. Nasıl yaparız, önerilerinizi bekliyoruz.. Saygılar

imacosfx hevesini kırmak istemem ama bu dernek-kulüb kurma olayı gerçekten sıkıntılı bir iş. Birzamanlar bende mt'neden kulüb olmadıgını ve konu hakkında üyelerin yorumunu almak için topic açmıştım ve sonunda neden kulüb olamadıgınımı çok iyi anladım.
Kulüb olmak ile ilgili forumda bir yazı vardı bulabilirsem buraya eklerim. Yazıyı okuyunca sende benim gibi düşüneceksin.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar