[Rize - MT]

Rize MT, Artvin MT, Giresun MT, Trabzon MT var mı bi cumartesi etkinliği? ayarlayalım bişeyler.hava bir sitede yağışlı gösteriyor, başka bir sitede güneşli. plan varsa ben varım. yoksa kendi planımı yapacağım.

cakalaz f in hayirli ugurlu olsun kardesim super gozukuyor fotoraflarda ama katanadan sonra bu benzin olayi insani motordan sogutur 9 litre nedir abi bundan sonra gaz acmak sana haram :p

en yakin zamanda bir organizasyon ayarlayip hepinizle bulusmak dilegiyle saglicakla kalin

Adam çamlıhemşine çıkınca aydere çıkmış sayıyo:) Gerçeketen aydere çıksak kaçkar daglarının zirveyi gördük der:mrgreen:

Bir dakka Bir dakka; Ayder yaylasına doğru dedim ben ; Ayder Yaylası demedim :p
Ayrıca 15 km kalmıstı Ayder'e :p

tamam sakin olun:cat:bi dahaki sefere depoyu fullerse Doğanı aydere çıkaracağız:mrgreen:

bi dahaki sefere depoyu fullerse Doğanı aydere çıkaracağız:mrgreen:
Bu güzeldi:mrgreen:
Şaka bi yana Rize merkezden aydere gidiş dönüş 1 depoya yakın gider:mrgreen:
dogan bak ne diyecegim. Senin motora tüp mü taktırsak? Şöyle bi atiker sıralı sistem iyi gider:p

Son düzenleme:
Bence de; Depoyu fullemeliyim :) aksi halde; insan düşünüyor biter mi acep diye :p

cakalaz f in hayirli ugurlu olsun kardesim super gozukuyor fotoraflarda ama katanadan sonra bu benzin olayi insani motordan sogutur 9 litre nedir abi bundan sonra gaz acmak sana haram :p

en yakin zamanda bir organizasyon ayarlayip hepinizle bulusmak dilegiyle saglicakla kalin

beni neden sallayan olmamis anlamadim ama yinede guzel gezmissiniz bu soguk havalarda

beni neden sallayan olmamis anlamadim ama yinede guzel gezmissiniz bu soguk havalarda

Ben söyledim neden sallayan olmadığını; Cakalaz benzin tüketiminden dolayı artık Trabzon'a soguk bakıyor. Resmen 1 depoyla zor gelip gidecek:mrgreen:

Şaka bir yana havalar düzelsin şöyle planlı programlı bir gezi yaparız.

Ben söyledim neden sallayan olmadığını; Cakalaz benzin tüketiminden dolayı artık Trabzon'a soguk bakıyor. Resmen 1 depoyla zor gelip gidecek:mrgreen:

Şaka bir yana havalar düzelsin şöyle planlı programlı bir gezi yaparız.

aynen bende onu dedim mesajimda eski motor 4,5 litreyle gidiyordu simdi 7 litreyi opupte basina koyacak hale geldi cako benzinde aldi basini gitti 4 silindir motorcunun ocagina incir agaci dikecek hale geldi ama yinede havalar isininca her turlu gezecez kacis yok:p

Hava filtrem geldi; bu hafta değişiyorum; artık gönül rahatlığı ile gezebiliriz :)

Beyler ben bu Çayeli'ndeki Ağaran şelalesini hiç görmedim. Şİmdi o tarafa gitmeyi düşünüyordum ki güneşli gün birden yağmurlu bir Rize gününe döndü.
Pusudayım. Hava biraz düzelirse gideceğim. -ve pencereden bakıyorum hava düzeldi-
Bana orada bir sürpriz yapabilirsin Rize MT :)

Yol durumunu bilmiyorum ama biraz maceradan zarar gelmez ; )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar