[Rize - MT]

Evet bendim. Ters yön olayı ise 100-150 metre ilerde bi yere gitmem gerekiyordu ve oraya gidebilcegim yol içinse ana caddeye çıkıp ordan giriş yapmam gerekiyordu fakat şu varki ana caddenin neresinden girersem gitmek istedigim yere ulaşırım bilmiyordum. Bu nedenle gecenin o saatinde de trafiginde olmaması nedeniyle sol şeridin en solunda araçların park ettigi yerden yavaş yavaş 100-150 metre gittim.

Bu arada arkadaşlar bu akşam Rize'de buluşma olabilir. Katılmak isteyenler bilgi versin.:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın askerliğimi yapmak üzere Hatay Serinyol'a doğru yola çıkıyorum. Kısa dönem Jandarma er olarak yapacağım. Kısmetse 6 ay sonra görüşmek üzere...

En buyuk asker, bizim asker..

Cüle cüle git ! Cüle Cüle gel da !....

Hayırli tezkereler dileyrum..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Usta birliğim Hakkari Yüksekova 21. Jandarma sınır tümen komutanlığı. 27'sinde dağıtım iznine geliyorum fırsat olursa görüşebiliriz.

Görüşelim kardeşim; bu arada kawa gitti; Suzuki geldi :)

alkadras müsait oldugun birgün haber et akşamı buluşalım. Malum gündüz iş var :)

Bu arada çakalaz 90 km yol geldik ama "hayırlı olsun"deme fırsatı olmadı yahu:) Hayırlı olsun. Kazasız belasız kulanman dilegiyle :rendeer:
Son olarak 4 silindir sesinden etkilenip gaza gelme:)

Son düzenleme:
Evet biraz öyle yusuf. Dün gece trabzondan getirdik motoru çakalaz yardıra yardıra geldi. Özellikle tünellerde sesden dolayı pis gaza geliyor:mrgreen:

RİZE MT 'nin değerli üyelerinin ;

Ramazan bayramını kutlar,

Sağlık, sıhhat ve mutluluklar dilerim..:)

Seninde bayramın kutlu olsun şamil. Saglıklı ve huzurlu nice bayramlara...

Son düzenleme:
Seninde alkadras . Bu arada Rize'ye geldin mi? Bayramın 2. günü veya 3. günü bir buluşma ayarlıyalım.

Hemen Her gün yaptığımız bulusmalardan bir iki kare :p

Soldaki ELİNT; sağdaki Cakalaz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üstteki fotoğrafı çekerken yakınlaştırdın mı? Görüntü net degil :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar