[Rize - MT]

yarın için havadurumu rize ve ardeşende güneşli gösteriyor.ben yerimde duramıyorum. bir yerlere gitmem lazım.evde çok sıklıyorum.yarın bi ayder hatta daha da yukarı taraflarına gitmeyi düşünüyorum. ya da çamlıhemşinden sağ tarafa doğru gittikçe göller varmış. oraya gitmeyi düşünüyorum. benle gelmek isteyen varsa beni arasın 0533 493 63 39

fusuy364 sana Rize merkezden gelecek dedigim arkadaş Çakalaz'dı. Bir aksiik olmazsa cumartesi veya pazar günü buluşur tanışırız. alkadras senide müsaitsen bekleriz. Başka bir plan olmazsa ayder yaylasına karşı çay içmek nasıl oluyor Rize MT olarak test etmiş oluruz :)

Gelmek istiyorum. Büyük ihtimalle de gelirim. Bir iki gün içinde benim durumum netleşir, haberdar ederim sizi..

hafta sonu buluşması için hangi gün kaçta nerede buluşacaz,nereye gidecez. şimdiden belirleyelim bence.başlık açılsın belki rize ve ilçelerinden başkaları da gelir.bu arada geleceklerin durumu belli oldu mu

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa cumartesi günü ögleden sonra saat 13:00'da hastanenin karşısında aile hekimligi var onun önünde buluşuyoruz.

Bu arada şu tanışma faslını halledelim önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa etkinlik duyurusu yayınlarız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa cumartesi günü ögleden sonra saat 13:00'da hastanenin karşısında aile hekimligi var onun önünde buluşuyoruz.

Bu arada şu tanışma faslını halledelim önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa etkinlik duyurusu yayınlarız.

dostum hastane demişsin ama Rize'de epey hastane var : ) hangisi ?

Biz Ardeşen'de olanın önünde buluşcaz:p

Bu arada buluşma saatini ben 13 dedim ama çakalaz o saate gelebilir mi bilmiyorum.Ögleden sonra dedi ama saat vermedi yarın görüşüp saati kesinleştiririz.

Son düzenleme:
Doganla görüştüm 14:00'da burda. Buluşma saatini 14:00 yapalım.

az daha foruma bakmadan çıkıyordum evden.. tamam 14:00 olsun. ben kaplumbağa misali biraz erken çıkacaktım yola da : )

Doganla görüştüm 14:00'da burda. Buluşma saatini 14:00 yapalım.

uygundur. 14.00 da oradayız inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

az daha foruma bakmadan çıkıyordum evden.. tamam 14:00 olsun. ben kaplumbağa misali biraz erken çıkacaktım yola da : )

acele etmeyin. yavaş yavaş. ::pala::benim motor da hızlı sayılmaz. artık gezilerimizde biz arkadan yavaş yavaş yetişmeye çalışırız. ya da 1-2 saat önceden yola çıkarız:queen:

bana şu hastaneyi biraz tarif eder misiniz? şimdi Rize'den vuruyorum yola.. Ardeşen sapağından dalıyorum içeri... sonra..

google earth'de de sorun var açılmıyor :)

Son düzenleme:
bana şu hastaneyi biraz tarif eder misiniz? şimdi Rize'den vuruyorum yola.. Ardeşen sapağından dalıyorum içeri... sonra..

google earth'de de sorun var açılmıyor :)

Ardeşen merkeze girdikten sonra kaymakamlığı geçin. ilerleyin. sağ tarafta hastane. kime sorsanız gösterir. Ben de yeni geldim Ardeşene. pek sağlıklı bir tarif olmadı ama idare edin:p

eyvallah hoca.. resimler güzel.. özellikle kırmızı ışıkta çektiğin hoşuma gitti..

Daha kapsamlı gezilerde beraber olmak ümidiyle...

Bende diyorum niye okadar arkada bekliyor:) Evet ışıklardaki fotoğraf güzel çıkmış. Hepinizle tanıştıgıma çok memnun oldum. Haftaya umarım bir aksilik çıkmazda kasamlı bir gezi yaparız.

Abi doğrı Yükleyin su fotoları yaaa :) Bu kadar az mı cekmişiz aboovvv :mrgreen:

Dondurmaya gömülmüşüm yine :queen:

Uploaded with ImageShack.us

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şurda bi kaya parçası varya solda aynı yunus balığına benziyor ağzını açmış sanki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar