[Rize - MT]

Anılarınızı tazelediğiniz bir günde hatırlayacağınız kadar güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar...

Rize'mizi Seviyoruz:)

Ne kadarda Rize küçük , yapabileceklerin sınırlı olduğu bi şehir olsada uzun süreli ayrılık olmuyor bu memleketten kaç kere gittim öteye beriye yine geldim daha doğrusu ailecek geldik.Varmı buranın temiz havası gibi..Ve yaşam kolay abi cebinde 1TL bile olmasın gezerek rizenin heryerine gidebilrsin.(tabii ki rize-merkez'den bahsediyorm:))neyse yine Rize yine Rize...

Aşkım senin motorunun aynısını pazar'da gördüm geçen gün yine, burdan bir arkadaş mı acaba ::xblink::

Rize'li dostlarım...

2010 Yılı; öncelikle Vatana millete devlere ve dünyaya barış getirsin...

Sonrasında Hepimize sağlık getirsin :)

:rendeer:

2010'la birlikte artık yavaş yavaş Rİze'de de küçük tanışma etkinlikleri yapalım artık.
İstanbuldaki etkinlikleri iç geçire geçire takip etmekten sıkıldım. Ki bizim gezecek çok güzel yerlerimiz var. Hadi biraz hareket artık!

hacı sen de gel o zaman. Rize MT'nin kurucusu Rize'ye gelmiyor. Bu ne yaman çelişki?

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

Arkadaşlar;

26 Mart'ta iLk perdesini oynayacağımız ARTİZ MEKTEBİ adlı Tiyatro oyunumuza Hepinizi bekliyoruz.
Biletler 5 TL'dir. Rize Kültür Merkezi'nden Temin edebilirsiniz.

Selam Rizeli motorcular :)

Artık yeni motorumla Yollardayım...
Haftaya Elint ve Ben bulusuyoruz gelmek isteyenler katılsınlar :)
Artcı alabilirim :)

Evet haftaya pazar günü (9 mayıs) rize merkezde buluşuyoruz. Katılmak isteyenler burdan bilgi verebilirler.

Son düzenleme:
er6f hayırlı olsun, güzel seçim, kazasız belasız cezasız sürüşler :)
buluşmanın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum, özledim memleketimi :wiinkk:

Ne zamandır bir tanışma toplantısı olsa ne iyi olur diyordum.
Bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.

Aßi ßen RizedeYim GeLmek isterim tanışmaya KaßuL ederseniz,,,ama Rize Merkezde ßuLuşaßiLirsek...
HaßerLerinizi ßekLiyorum....

Sanıyorum TRabzona gececeğiz :)

Rize de bulusalım da kararlastırırız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar