[Rize - MT]

kardeş sen sanayideki ismail ustayı tanıyrmsn motorcu elinde hangi motorlar var bana bilgi verirsen sevnrm

[Rize - MT] :cat:
bende varım:queen: yazın rizeye gelcem (istanbul-rize =1300 km zor olcak ama dinlene dinlene artık :) ) inş. buluşuruz :wiinkk:

EE hadiyin arkadaşlar buluşacaksanız buluşun bee ağaç ettiniz bizi burada :) Resimleri bekliyoruz ona göre Gaziantep'den sevgiler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaz Rize ye bir motorcudaha
ama antalyada oturuyom

reis ; şimdi yaLowa dayım.. bayram diye ailemin yanına geldim ; cumartesi burdan cıkarım gece ordayım ! öbür gün de okuLa gitcem ne zaman gelirim bilmem yani :p

Tüm Rize'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

reis ; şimdi yaLowa dayım.. bayram diye ailemin yanına geldim ; cumartesi burdan cıkarım gece ordayım ! öbür gün de okuLa gitcem ne zaman gelirim bilmem yani :p
gelirsin bilirim.. gel de şu kış günü yapamadığımız şu geziyi yapalım.. ben yürürüm.. ya da artçı olurum.. motor bozuk üşüttü de..
Bütün Rize Li dostlarımın Bayramı Mübarek OLSun :)
sağol senin de bayramın mübarek olsun..
Tüm Rize'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Sağolasın SaLToN kardeşim.. Senin de bayramın mübarek olsun..
Bu bayram herkese sağlık, afiyet ve huzur getirsin..

@Burak :

Reis Rize de bi motor war Hyo GT 250 R .. satılık mış ilanını şimdi gördüm ; senin resmin war hatta...

elemanı tanıyosan o motorla takas makas bişi yapaLım alalım onu :) bi haber ver bana acele :)

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]

2008

MT Rize ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT Rize ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Can-ı Gönülden Teşekkür ederiz MT İZMİR Ailesi, BikerBoy35, Özer ve Murat abim.. Sizin de yeni yılınız kutlu olsun.. Sağlıklı bir ömür dilerim.. Saygılar diliyorum.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar