[RiZe MT] Karlar içerisinde Muhlama keyfi ve sürpriz konuk,

İlerleyen günlerde siz diğer illerden olan arkadasları da aramızda görtmek isteriz :p

VIA

İlerleyen günlerde siz diğer illerden olan arkadasları da aramızda görtmek isteriz :p

Kısmet olursa yaz ortasında büyük ihtimal temmuz gibi 5000 kmlik bir rotam var akdeniz-ortaanadolu-karadeniz ve doguanadoluyu kapsayacak.Gezi tarihi netleşince duyurusunu burdan yaparım, programı uyan arkadaşlarlada iletişime geçeriz ve rotanın sizlerede uyacak kısımlarında birlikte gaz açarız :wiinkk:

ELINT senide görmek güzel bahsettiğim gezide en azından karadeniz kısmı için sizinle ortak bir program yapabiliriz değişmediyse numaran bende vardı zaten ararım :rendeer:

Ne demek, siz gelin yeter :) Karadeniz SAhilyolu'nda motosiklet kullanmak, bir cok motorcunun büyük özlemidir :) Bilginize :cherry:

karda kışta tam gaz devam =) kafam atacak sonunda taşınıcam giresuna =) bu arada rus misafir deyince neden yanlış anladım anlamış değilim kendimden utanıyorum =)

ELINT senide görmek güzel bahsettiğim gezide en azından karadeniz kısmı için sizinle ortak bir program yapabiliriz değişmediyse numaran bende vardı zaten ararım :rendeer:

VIA açtıgın gezi konunda da demiştim tekrarlayım. Bu taraflara gelipte aramazsan bozuşuruz:) Hatta hafta sonuna denk getir şöyle Rize-Trabzon MT ile gün içinde uzun soluklu bir gezi yaparız. Bu arada evet telefonum hala aynı.

Görüşmek üzere...

Gelin tabi ya ; Karadeniz'in eşsiz güzelliğini beraber tadalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar