Diğer RiEJU RS2 125 Hakkında bilgisi olan ?

Rijeu RS2 125

• Kullanılan toplam oy
    35

GKN

Ama bunların içinde tecihim kesinlikle YZF125 olur.... :cat::cat:

bende şöle bi fikir belirtiyim, eğerki niyetim bi 125 lik alıp uzun süre kullanmak olsa senden yanayım, ama maksat kısa süre kullanıp büyütmekse, buda olabilir :rendeer:
sevdim ben bu aleti:cherry:

bende şöle bi fikir belirtiyim, eğerki niyetim bi 125 lik alıp uzun süre kullanmak olsa senden yanayım, ama maksat kısa süre kullanıp büyütmekse, buda olabilir :rendeer:
sevdim ben bu aleti:cherry:

Aynen Gökhan, gördüğümden beri kanım ısındı:p
Cıbırdan pahalı Yzf'den ucuz, tam bir orta sınıf ve kaliteli 125lik.

Cizgileri ile yeni nesil ss-cilerin gozdesi olabilir , ama 2.ci el satisinda sikintilar yasanabilecegi kanisindayim. Bunuda servis , yedek parca ve kullanici arkadaslarin pozitif yaklasimlari 2.eldeki satislarin duzeyini yuksekte tutulmasinda onemli etkisi olur kanisindayim ve umarim bu sekilde olur.

Rieju 250 Tango'larida inanilmaz merak ediyorum , Tangonun ulkemizdeki satis fiyatinin 9.000 TL olacagi bilgisini aldim.

Umarim ulkemizde satis basarisini yakalar ve kisa zamanda kendilerini yollarimizda gorebiliriz.

Selamlar.

yahu doğmamış çocuğa don biçmek değilmi arkadaşlar burada yapılan muhabbet?..

Kaç kişi aldı, kaç kişi tecrübe ettiki henüz bu makineyi? Neye göre "Evet fiyatını hakediyor yada Hayır, 5 kuruş etmez!" diyebiliyoruz?..

Yukaridaki ankete katilan arkadaslarin hepsi bu motosikleti yakindan inceleme firsati bulmus kisiler , sen oy verenlerin samimiyetine guvenmiyorsan o ayri bir konu.

Test ve tecrube edisim sonrasinda acilmis bir ankettir , ve oy kullanan arkadaslarin hepsi selesine oturmus kisilerdir. " sizi bilemiyorum "

Selamlar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.İşte RIEJU RS2- 125 Teknik Özellikleri;

The spec :-

Cylinders- single cylinder 2 valves (14 HP Yamaha)

Displacement- 125cc

Seat height- 80.5 cm

Paoli 36mm front forks (PRO=Showa 35 mm USD)

Mono rear shock absorber

Front tyre 100/10-17"

Rear tyre 130/80-17"

Front disc 280mm with double piston caliper (PRO- Galfer wavy 280mm disc)

Rear disc 220mm (PRO- Galfer wavy 220mm)

Bore and stroke 54mm x 54mm

5 speed manual

Air cooled

Mikuni carb

Elec start

Length 1900 mm

Max width 620mm

Dry weight 109.5KG

Petrol tank- 10.4L

Digital dash

Lubrication system- Forced and wet sump

Fuel grade- Unleaded

Clutch- wet/multi plate

Transmission- 5 speed

Ignition- CDI

Starter system- electric start

Son düzenleme:
ßeyLer Hazır Herkes burdayken Sorim :) MiLLeT Ben Acemiyim Yeni KatıLdım Motor Hevesine 2milyar kadar param var siz bana ne qibi motor öneririsniz ltfn mesaj olarak atın Simdiden Ty K.qeLsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar