Tekrar merhabalar , ryangt arkadasimizinda mesajinda belirttigi gibi bugun "Rieju rs2 125"'i yenikapi tekay motorda inceleme ve test surusu yapma imkanim oldu. Oncelikle sicak karsilama , test surusu ve teknik bilgi aktarimi icin bize yardimci olan
Ali bey'e cok tesekkur ediyorum.
--------
Motosiklette ilk goze carpanlar kullanilan kaliteli malzemeler , GALFER fren kaliperlerinden tutun , papatya seklindeki disklere , celik firen hortumlarindan cekici ve kullanisli gosterde paneline , kullanilan lastik markasina ki pirelli kullaniliyor , kisaca motosiklet uzerine bulunan ekipmanlari begendim , oturus pozizyonu gidon ve gosterge yapisi Derbi GPR 125 Racing'e cok yakin fakat kafa , sag ve sol granajlar , granajlarda kullanilan stickerler bana biraz kalitesiz geldi.
Test surusunu motosiklete yabanci oldugum icin kisa tuttum , uzerindeki ekiman ile klasik 4 zamanli motor calisma sesinin uzerinde tok bir ses verdigi soylenemez lakin performans ekipmanlari ile daha tok ses belki 1 yada 2 beygir arttirilmasi mumkun gorunuyor. Vites gecisleri cok rahat ama motosikletin ara hizlanmasinda beni tatmin edecek tork u yakaliyamadim ama ben bunu 2 zamanli motosiklet kullaniyor olmama bagladim , 2 zamanli bir 125 cc motosikletin uzerinden 4 zamanli 125cc bir motosiklete bindigin zaman inanilmaz farklar on plana cikiyormus bunu bi kez daha anladim.
Motosiklet hatlari ile yeni nesil ss cilere yardimci olabilicek gibi , tabiki 7.600 TL olan pesin satis fiyati ulkemizde ne kadar kabul gorecek oda tartisilir.
Ama sunu motosikleti yakinen gormus , kisada olsa test surusu yapmis biri olarak ulkemizde satisda olan 4 zamanli 125cc sinifindaki motosikletler icerisinde gerek kalitesi gerekse ucuk hatlari bir adim onde gibi duruyor.
Motosikleti yakindan inceleme firsati bulamayan , sadece webdeki resim ve degerleri ile yargilayan arkadaslarimiza bir not , seleye oturmadan klavye basina gecilmesin " ricadir".
Tekay motor'a tekrar tesekkurler.