P papaver Katılım 21 Ara 2005 Mesajlar 0 21 Ara 2005 Konu Yazar #1 Sevgili dostlar, aranıza geçen yıl katılmış olan ve myatak nickle siteye giren bu kişi kim tanıyan varsa lütfen mesajlarınızı bekliyorum:queen:
Sevgili dostlar, aranıza geçen yıl katılmış olan ve myatak nickle siteye giren bu kişi kim tanıyan varsa lütfen mesajlarınızı bekliyorum:queen:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 21 Ara 2005 #2 sık sorulanlar faydalı bilgiler derken niyetimiz şahsi bilgiler değil motorla alakalı faydalı bilgiler başlığı konu dışına taşıdım .
sık sorulanlar faydalı bilgiler derken niyetimiz şahsi bilgiler değil motorla alakalı faydalı bilgiler başlığı konu dışına taşıdım .
ledo Katılım 7 Nis 2005 Mesajlar 1,905 21 Ara 2005 #3 arkadaşım önce sen kimsin onu söyle, siteye giriyosun yanlış yere başlık açıp, sonra da "bu adamı tanıyan bana haber versin" diyosun. Önce bi kendini tanıt, bu arkadaşı niye aradığın falan anlat, sonra bir tanıyan varsa belki sana bildirir.
arkadaşım önce sen kimsin onu söyle, siteye giriyosun yanlış yere başlık açıp, sonra da "bu adamı tanıyan bana haber versin" diyosun. Önce bi kendini tanıt, bu arkadaşı niye aradığın falan anlat, sonra bir tanıyan varsa belki sana bildirir.