RİDE Oyunundaki İlk Sürüşüm

Merhaba Arkadaşlar Çoğunuz Duymuşturki Yeni Çıkan RİDE Motosiklet Yarış Oyununu Yükledim Ve İlk Sürüşümü Sizlerle Paylaşmak İstedim Oyun Gerçekten Çok Gerçekçi Sürmesi Falan Zormuş Kötü Bir Programdan Çektim o yüzden Görüntü kötü olabilir Normalde Grafikleri Gerçekten Çok Hoş Ben Beğendim

Klavyeyle oynamak çok zor olsa gerek, gidon açılarını tutturmak mümkün değil.

Pc için varmı ki nette arattım kickass ta filan bulamadım RİDE yazdığımda pek birşey çıkmıyor. Ps4 e çıkmış sanki?

Araba oyunlari icin kullanilan direksyon setleri ayarlanabilirse zevk vericegini dusunuyorum ilk firsatta pc min ozellikleri yeterse edinicem oyunu :)

O virajlarda yaptigin gaz acip kapamalari gercekte yapsan Allah muhafaza yani :p

Benim kota dolmuş :D Ondan 1 gündür durdur devam et yoluyla yarısına gelebildim daha. Yarın akşama oynuyor olur, bir videoda ben atarım belki :D

Ya neden bir üreticide çıkıp gidon tasarımı yapmıyor? Logitech yapsa çatır çatır satılır valla. Ben alırım playstationa bağlarım motogp zevkini çıkarırım. Böyle sağa basınca tamamen sağa yatması falan hoş değil. Ben o basmanın şiddetini ayaelamak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar