Özellikle sana yazmıyorum yanlış anlama, sadece cevabın çok politik olmuş diye alıntı ihtiyacı hissettim :/
Abi yıllardır "kendi halkını bile çıkarları adına katletmekten çekinmeyen bir ülkenin yaptığı ve yapacağı her projenin eş başkanıyız" diye bağırıyor, neyin kaynağı aranıyor anlamadım ki :silent:
Yani Türkiye Cumhuriyetinde yaşanan en ufak iç veya dış sorunların
HERHANGİBİRİNİN? bu proje ile hiç alakası olmadığı söylenebilirmi?
Yaptırılan en iyi niyetli hizmet bile, büyük vurgun ve oy toplamak adına yaptırılmıştır...Esas olan, büyük proje sürecinde pürüz çıkarmayan birinin devamlılığının sağlanması...
Sokağa çıkıp, okuma yazma bilmeyen 100 kişiye "Değiştirilemez Ne Demektir?" diye sorsak istisnasız %100 net cevap alırız!
Bu adamlar T.C Anayasamızın değiştirilemez maddelerini değiştirmeye kalktılar, kıyasladığımızda seviyeyi anlamak çok zor değil :silent:
Bilinçli toplum ses çıkarttığında sustururz, "peki bizi kim destekleyecek?" Seviyesi bize eş ve bizden düşük olan toplum.
E bu çoğunluğu bulmak sevgili Aziz Nesinin dediği gibi özellikle
günümüzde çok zor değil :silent:
Yani uydurulan hiçbişey yok ki, herşeyi kendileri yıllardır söylüyor zaten bu ve bunun gibi videolar bolca mevcut,
ki biçoğumuz bu süreçlere bizzat şahit olduk zaten, hakikaten hatırlamak isteyen kişi için videoya bile gerek yok, daha nasıl bir kaynak :silent: