''Revzilla'' Lastik Alışverişi

Merhaba dostlar öncelikle Revzilla sitesiyle ilgili forumda ne kadar yazı bulabildiysem okudum fakat güncel olmadığı için sormak zorunda hissettim.
140/90-15 ölçülerinde Pirelli Route lastik almaya karar verdim fakat Türkiye piyasasında lastik 550 TL civarında. Revzilla'ya geçen gün bakarken aynı lastiğin 108.80 USD olduğunu gördüm üstelik kargo ücretsiz.
Şimdi benim şöyle bir sorum olacak. Normalde ebay ve aliexpressten çok alışveriş yaptım fakat aldığım ürünler ayna,gidon vs.ydi. Lastik daha büyük ebatlarda olduğundan sorunsuz ve ekstra masrafsız bir şekilde gelebilir mi ve Revzilla herhangi bir fiyat kotası olmadan satış yapan bir site mi ? Teşekkürler.

Merhaba dostlar öncelikle Revzilla sitesiyle ilgili forumda ne kadar yazı bulabildiysem okudum fakat güncel olmadığı için sormak zorunda hissettim.
140/90-15 ölçülerinde Pirelli Route lastik almaya karar verdim fakat Türkiye piyasasında lastik 550 TL civarında. Revzilla'ya geçen gün bakarken aynı lastiğin 108.80 USD olduğunu gördüm üstelik kargo ücretsiz.
Şimdi benim şöyle bir sorum olacak. Normalde ebay ve aliexpressten çok alışveriş yaptım fakat aldığım ürünler ayna,gidon vs.ydi. Lastik daha büyük ebatlarda olduğundan sorunsuz ve ekstra masrafsız bir şekilde gelebilir mi ve Revzilla herhangi bir fiyat kotası olmadan satış yapan bir site mi ? Teşekkürler.

Revzilla ilk alısverişte banka havalesi istiyor.(kredi kartını sonraki alısverişlerde kullanabiliyorsun.e banka havaleside astarından pahalıya gelir.) ayrıca kargoda ucretsiz degildir Türkiye'ye.

Benim bildiğim revzilla her ürünün kargosuna 40$ fiyat ekliyor,sizde lastik kargosu bedava nasıl olmuş anlayamadım belki yıl sonu kampanyası filan olabilir.

Şahsen ben lastik ve kask gibi ürünleri yurtdışından getirmeye soğuk bakıyorum çünkü bu ürünlerin fiyatından çok üretim yılı ve hangi koşullarda tutulduğu önem arz ediyor zira listik ucuzdur ama geçen yılın lastiğidir (bu yıl deseler bile yıl başı üretimidir 1 yıl geçmiştir arsdan) gibi durumlardan ötürü geri bildirim konusunda sıkıntı yaşamamak adına yurtiçinden almak daha mantıklıdır.Kasklarda da öyledir,4-5 yıl raf ömrü vardır ama üretim yılı önemlidir,yurtdışından alınan kaskın ucuzluğu belkide üretim yılından kaynaklı olabilir.

Bende genel anlamda kuru ürünler değidiğimiz sinyal,ayna,elcik vs gibi ürünleri alıyorum yurtdışından.Ama söylediğim tarz ürünlerin teknik bakımdan takibi durumu zor olduğu için görerek ve tespit ederek almayı tercih ediyorum,belki biraz fazla veriyoruz ama sonrasında kriz geçirmektense böylesi daha mantıklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar