hocam hiç makina da falan yıkadınız mı eldiveni?
motosiklet ekipmanlarını asla makinada yıkamam, hepsinde elle yıkayın denir, en fzla elle yıkama programı olanlarda yıkanabilir bildiğim, ben elle yıkadım, o da bir defa, ılık suyla ve sabunla, asla da güneşe bırakıp kurutmadım, güneşten uzakta havadar bir yerde kurumasını bekledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
hocam dediklerim sizi ilgilendirmiyor ise en baştan cevap vermeyeceksiniz.
konuyu acan siz değilsiniz, sizin yazdıgınızı alıntılayıp cevap vermemişim alıntılayıp yazımı yorumlayan sizsiniz.
konunun yaş ile alakası yoki hitap seklimde de bir sıkıntı yok. isterseniz 5 yıl para biriktirin en lüks ekipmanı alın beni ilgilendirmez; ancak size yazılmamış bir cevaba cevap veriyorsanız ezmeye calısmak yerine azıcık mantıklı olun ve yazılanları düzgün okuyun. ağlama kısmını da konuyu acana yazılmıs birşey (ki mesajımda da konuyu acan yazmısım), yine üstünüze alınmıssınız.
Şimdi bir şeyler yanlış anlaşılıyorsa burada, tabi ki düzeltelim, üstüme yanlışlıkla bir şey alındıysam, bir hatam varsa da kusura bakma özür de derim.
ilk mesajında siz demişsin, konuyu açan arkadaş ve ben de altında sıkıntımızı yazdık, siz değil de o arkadaşı alıntı yaparak yazsan bu işler daha anlaşılır olur, benden önce onu yazmış olsan benim de konuya atlamam yanlış olur. Ben konuyu açan arkadaşa da "ağlama" denmesini de hoş bir hitap şekli olarak bulmuyorum(bu benim fikrim sadece)
Velhasıl kelam uzatmaya gerek yok boşa gerilmeye de, burada tüketici olan bizlerin hakkı önemli olan, sonuçta ucuz, pahalı, kaliteli, kalitesiz her ürün eğer ki kusurlu ise onu satanlar ya da distribütörler o kusuru düzeltmekte mükellef olmalı, yoksa her şeye kullanıcı hatası, yok garanti dışı gibi işine gelen şekilde bakıp bizleri mağdur edecekse, garanti sürelerini kafalarına göre belirleyeceklerse bizlerin de bir duruşu olmalı, hakkımızı aramalıyız, demek istediğim asıl konu bu.
Sene 2009 ya da 2010, kızıltoprakta bir mağazadan herhalde Özen motor olabilir, aldığım revit eldiven 2 sene dolmak üzereyken yırtılmıştı, ben de gidip gösterdim, bir kaç gün içinde değiştirmişlerdi, şimdi ise aldığım 1 yıllık eldiveni garanti süresi bir yıldır diye kusurlu olduğu halde değiştirmiyorlar. Mesele bu, tüketiciye karşı haksızlık, bunca yılda garanti süreleri neden düşürülür, dünya standartları diye bir şey var.