revit focus mont alıcağım ne derseniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel ve kaliteli ürün beğendiysen al kimseyi dinleme sen giyeceksin hayırlısı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bizde isteriz deri mont hatta tulum ama napalım ekonomi tekstil montu karşılıyor.ki hiç pişman değilim aldığıma sonderece memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.

:) ben şöyle bir mantıkla düşünüyorum bu konuyu arkadaşım 10 ytl lik bir motora biniceğime 8 ytl lik bir motora binerim deri montumuda giyerim
benim sağlığım motordan daha değerli!!!! bu benim düşüncem
sağlık sorunları yüzünden motora veda etmek zorunda kalan çok sayıda arkadaşımız var!!!!. sağlık sorunlarının çıkmasındaki en büyük sebepse vücudun rüzgar yemesi değilmi!!!!!
bizde isteriz deyip ekonomiyi bahane edip küçük emrah moduna girmemek lazım bence

bende bıtane begendım revıtın ama hangı modelı oldugunu bılmıyorum.honda bayısınde gordum.320 ytl dedı.buaralar almayı dusunuyorum.

arkadaşlar - yaz için kesin MESH mont alın - yani resmen büyük delikli olsun kumaşı.
Bu yaz ben mesh mont ve mesh pantalonla çok rahat ettim.. -t

montu aldım. yorumlar için tşk ler bu arada motoshop da hedowich ile karşılaştık n 61 siyah vizör kanıma girdi :D geriye eldiven ve siyah vizör kaldı :) onları da halletcez . inş :D

mont çok güzel, motorsikletinin ve kaskının rengine uygun bişey al bence !!

benim montum kırmızı siyah (korumaları yok şimdilik olanını bulsam benimkine yakın bişey hemen alcam bayan olduğumuz için kalıp sorunu yaşıyorum) kaskımda kırmızı siyah çok hoş duruyor uyum çok önemli bence :D daha karizmatik oluyor:))) ama önce koruma !!!!!

bence siyah alma, asfaltta dikkat ceken bi renk almani tavsiye ederim..
hem yazin da daha az pişmiş olursun..

derken almisin..
hayirli olsun.. gule gule kullan.

Shakulin

Son düzenleme:
:) ben şöyle bir mantıkla düşünüyorum bu konuyu arkadaşım 10 ytl lik bir motora biniceğime 8 ytl lik bir motora binerim deri montumuda giyerim
benim sağlığım motordan daha değerli!!!! bu benim düşüncem
sağlık sorunları yüzünden motora veda etmek zorunda kalan çok sayıda arkadaşımız var!!!!. sağlık sorunlarının çıkmasındaki en büyük sebepse vücudun rüzgar yemesi değilmi!!!!!
bizde isteriz deyip ekonomiyi bahane edip küçük emrah moduna girmemek lazım bence

dostum bence önce benim kullandığım revit focus montu giy ve yüksek hızlara çık ondan sonra bana rüzgar geçirmesi hasta etmesi gibi konuları söyle.ayrıca burda emrah moduyla alakası yok.öncelikle adam ucu ucuna biriktirip motor aldıktan sonra bir monta 600-700 yada üzeri ücret vermek koyabilir adama.bu arada reklam yapmıyorum sadece konu bu marka model üzerine ondan yazdım.:farao:

Deri montları pek tavsiye etmiyorum.
Yazın sıcak, kışın soğuk, yağmurda da sünger gibi oluyorlar!

-turgut

iyi deriz mont olsunda.. Allah bizede nasib eder inşallah..

Revit in montları ve pantalonları çok kalitelidir. Daha önce revit tekstil mont kullandım ve çok memnundum. Şu anda clover rc-100 deri mont kullanıyorum. Pantalonumda revit, o resimdeki arkadaşın üzerindeki pantalon ondan da çok memnunum. Deri koruma kapasitesi en yüksek olan materyaldir. Sürtünmeye ve yırtılmaya karşı dirençlidir. Fakat yazın çok terletir, kışın çok üşütür. Yağmurda ise zaten ağır olan mont suyu çeker ve hem üşümenize hem de eziyet çekmenize sebep olur. Deri montun bi avantajıda yüksek süratlarda paraşüt etkisi yapmaz. Tekstil bi mont 150-160 km den sonra arkandan parçalanıp gidicekmiş gibi paraşüt etkisi yapar. Sürücüyü arkaya doğru çeker. Bu yüzden yüksek süratlara çıkıcak kişilere tavsiyem deri monttur. Şehir içinde efendi efendi giderim diyorsanız tekstil montlar işinizi görür. Günümüz tekstil teknolojisi çok gelişti. Hatta fransız bi tekstil firması deri ile aynı dayanıklılığa sahip Armelith tekstilini üretti. Tekstil de öne çıkan maddeler: Cordura, Dynatec, Kevlar veya Kaprotec tir. Son ikisi ürününün içine girerse fiyatıda çok artar. Çünkü bunlar çok dayanıklı malzemelerdir. Çelik yeleklerin ana maddelerindendir. Cordura 180-190 dereceye kadar dayanabiir. Dynatec ise 280 derecelere kadar dayanır. Tekstilin en büyük avantajı soğuktan ve yağmurdan iyi korumasıdır. Deri kadar koruma sağlayamaz Armalith dışında. Bu yüzden ben montta deriyi tercih ettim. Pantalonda ise corduradan daha dayanıklı olan dynatec malzemeli revit ultimate ürününü tercih ettim.

ARKADASLAR REVIT MONT LARI COK GUZEL AMA BILMIYORUM EN SON BIR KASK ALDIM HERKEZ IYI DEDI NOLAN N 102 DIYE BIR KASK TI AMA HICTE HOSUMA GITMEDI CUNKU 100 DEN SONRA KI RUZGAR SESI MAV EDIYOR BENI :pr:SATICIYA SOYLEDIM OYLE SEY OLMAZ DEDI DENEDI DOGRU OLDUGUNU SOYLEDI TABI OLAN BENIM 450 YTL YE OLDU ARKADASIM MONT ALACAKSAN EGER ALMISKEN BIR SEVER AL IYI BIR SEY AL DERIM BENIM DUSUNCEM BU REVIT RS2 SI VAR PAHALI AMA COK GUZEL BIR MONT:cat:

neyse Soran Arkadaş Montu Almıs Zaten. Güle güle Kazasız Belasız Kullanmak Ümidiyle...

07MOTUR_DELİSİ;819923' Alıntı:
ARKADASLAR REVIT MONT LARI COK GUZEL AMA BILMIYORUM EN SON BIR KASK ALDIM HERKEZ IYI DEDI NOLAN N 102 DIYE BIR KASK TI AMA HICTE HOSUMA GITMEDI CUNKU 100 DEN SONRA KI RUZGAR SESI MAV EDIYOR BENI :pr:SATICIYA SOYLEDIM OYLE SEY OLMAZ DEDI DENEDI DOGRU OLDUGUNU SOYLEDI TABI OLAN BENIM 450 YTL YE OLDU ARKADASIM MONT ALACAKSAN EGER ALMISKEN BIR SEVER AL IYI BIR SEY AL DERIM BENIM DUSUNCEM BU REVIT RS2 SI VAR PAHALI AMA COK GUZEL BIR MONT:cat:

HEMEN iade et! Çizilmeden vs önce.. Başına uymamıştır (herhalde ya kaskın şekli uymadı yada fazla büyük aldın).
Farklı marka kasklar dene, hatta dükkandaki HER kaskı dene, her yerinden sıkı otursun (ama agrıtmasın), özellikle de boynuna çepeçevre deysin, yoksa oralardan hava alıp gürültüden seni deli eder.
Her kask rüzgar sesi alır, ama o kadar mahvedecek kadar olmaması lazım.. -turgut

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar