dostum bizde isteriz deri mont hatta tulum ama napalım ekonomi tekstil montu karşılıyor.ki hiç pişman değilim aldığıma sonderece memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
bence siyah alma, asfaltta dikkat ceken bi renk almani tavsiye ederim..
hem yazin da daha az pişmiş olursun..
ben şöyle bir mantıkla düşünüyorum bu konuyu arkadaşım 10 ytl lik bir motora biniceğime 8 ytl lik bir motora binerim deri montumuda giyerim
benim sağlığım motordan daha değerli!!!! bu benim düşüncem
sağlık sorunları yüzünden motora veda etmek zorunda kalan çok sayıda arkadaşımız var!!!!. sağlık sorunlarının çıkmasındaki en büyük sebepse vücudun rüzgar yemesi değilmi!!!!!
bizde isteriz deyip ekonomiyi bahane edip küçük emrah moduna girmemek lazım bence
arkadaşım seni caydırmak istemem ama şu linke bi bak bilgin olsun diye veriyorum benim bilgim oldugundan değil
http://www.motosiklet.net/forum/mot...it-eldiven-1-haftada-ne-hale-geldi-farao.html
eldivenleri için doğru ama montundan memnun kalmayan çok az kişi var sanırım
07MOTUR_DELİSİ;819923' Alıntı:ARKADASLAR REVIT MONT LARI COK GUZEL AMA BILMIYORUM EN SON BIR KASK ALDIM HERKEZ IYI DEDI NOLAN N 102 DIYE BIR KASK TI AMA HICTE HOSUMA GITMEDI CUNKU 100 DEN SONRA KI RUZGAR SESI MAV EDIYOR BENIr:SATICIYA SOYLEDIM OYLE SEY OLMAZ DEDI DENEDI DOGRU OLDUGUNU SOYLEDI TABI OLAN BENIM 450 YTL YE OLDU ARKADASIM MONT ALACAKSAN EGER ALMISKEN BIR SEVER AL IYI BIR SEY AL DERIM BENIM DUSUNCEM BU REVIT RS2 SI VAR PAHALI AMA COK GUZEL BIR MONT:cat: