revit dışında kaliteli bayan montu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyi marka REVİT diye biliyorum bunun alt markalarını bilen varmı yani yakın markalar.

pr_01_253_max.jpg

btek bunu begendım buda erkek:pale:
butun bayan montlarına baktım hepsi berbat!
teferruatlı hoş birşey yok
arkadaşlarım tasarlamamı söylediler hep, ancak kime diktireceğim o kaba saba kumaşı korumalar fln. uğraş dur
IXON-FITNESS-BAYAN-MONT

Su geçirmez SPYLEX malzemeden
Omuz ve dirseklerde ARRON CE korumalar
Çıkabilir kışlık astar
Petek dokulu yazlık astar
Çıkabilir sırt pedi
Ayarlanabilir bel ve bilekler

şimdi bana tavsiye edebileceğiniz parçalar varsa monta dair yazarmısınız. birde dizlik dizlikte en iyisini alacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------

2. resimde sırtta koruma varmı anlamadım markası galiba ıxonmu öyle birşey

teşekkürler öncelikle o siteyi bayağı inceledim beğendiğim çıkmadı revit in yazlıklarına kalmak istemiyorum
2. fırat arkdaşım tek montun fiyatını yazmamışsın benim kaskım var:D
birde mesela erkek montu olurmu ki bana.
kalıplı biri değilim. 1.74 boy 47 kg yim

Son düzenleme:
2.el mont mu olur yahu. İçine işlemiş kokusu var, yıpranması var, vücut sıcaklığından ötürü diriliğini kaybetmesi var vs. Alacaksan parana kıy sıfırını al. Birkaç kaliteli marka vardı da linklerini kaybettim, bilahare gönderirim. Ayrıca erkek modellerini üzerinde denediğin zaman beyeneceğini sanmam. Kalıp olarak bariz bir fark olur. Boyun iyi hoşta üzerine giydiğinde emanetlik gibi durur.

Motosikleti
750x
Benim ilk tercihim deriden yana.
Koruyucu özelliği yüksek ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır.
Ayrıca uzun ömürlü temizliği kolay ve şık bir görüntüsü vardır.

motosiklet kıyafetlerinin vakko'su DAİNESE marka.
acele etmezsen fuara 1 ay kaldı ,fiyat performans iyi bişeyler bulabilirsin.

teşekkürler öncelikle o siteyi bayağı inceledim beğendiğim çıkmadı revit in yazlıklarına kalmak istemiyorum
2. fırat arkdaşım tek montun fiyatını yazmamışsın benim kaskım var:D
birde mesela erkek montu olurmu ki bana.
kalıplı biri değilim. 1.74 boy 47 kg yim

eger niyetin varsa ordaki tel numaramdan bana ulas konusuruz...

2.el mont mu olur yahu. İçine işlemiş kokusu var, yıpranması var, vücut sıcaklığından ötürü diriliğini kaybetmesi var vs. Alacaksan parana kıy sıfırını al. Birkaç kaliteli marka vardı da linklerini kaybettim, bilahare gönderirim. Ayrıca erkek modellerini üzerinde denediğin zaman beyeneceğini sanmam. Kalıp olarak bariz bir fark olur. Boyun iyi hoşta üzerine giydiğinde emanetlik gibi durur.

evet ama arkadaş ın kine baktım sadece. 2. el almam ama alıpta hiç giymeden satan çok.
bende kalıpçıyım bu yüzden erkeklerde pens daraltma kup olmaz. o yüzden olmayacağnı düşündüm
ancak burda yardımcı olmaya çalışan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum .
her açtığım konuda kıyafet tartışması yapanlarada tek lafım''isteyen istedği kadar konuşsun herkezin dini kendine , kıyafetimi yakıştırın yakıştırmayın ebediyyen o bütün zerafeti ile üstümde kalacaktır!...
konuyu saptırmayın her defasında admin ve moderatörleride zor durumda bırakmayın.
dainese 'de bir mont gördüm gerçekten beğendim dore siyah tı. gayet kibar ve kalıplı duruyor.
markadada bayağı meşhurmuş cahil kalmışım bu konuda:pale:
herkezde revıt görünce o sandım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------

CORKSCREW%20JACKET.jpg

650 696 tl

GRANDSTAND%20JACKET.jpg

buna bayıldımm
610 tl?
motovizyon sitesinden alışveriş yapan varmı arkadaşlar online değil canlı mağaza lazım:D

Motosikleti
750x
bende kalıpçıyım bu yüzden erkeklerde pens daraltma kup olmaz. o yüzden olmayacağnı düşündüm

Elde çıkan baz kalıplarında zor oluyor ama gerber Version 8 kullanmayi biliyorsan baz kalıptan erkek modellere pens atmayi gösteririm, Lectra, assyst veya gemini'de de gösterebilirim, bi ara resimlerini çeker yayınlarım burada.
Birde kumaşın çekme payını iyi hesaplaman lazim, genelde cordera kumaşta çekme payı olmuyor, ama yapacak olursan 30 derece'de bi yıka. Fakat bu çok zahmetli bi iş olur, Bu arada bende tasarımcıyım.

Elde çıkan baz kalıplarında zor oluyor ama gerber Version 8 kullanmayi biliyorsan baz kalıptan erkek modellere pens atmayi gösteririm, Lectra, assyst veya gemini'de de gösterebilirim, bi ara resimlerini çeker yayınlarım burada.
Birde kumaşın çekme payını iyi hesaplaman lazim, genelde cordera kumaşta çekme payı olmuyor, ama yapacak olursan 30 derece'de bi yıka. Fakat bu çok zahmetli bi iş olur, Bu arada bende tasarımcıyım.

evet erkeklerdede olur gerber v8. biliyorum ancak bunlar daraltmadan çok genelde model avangarde olarak kullanılır.
valla ben düşündüm kendim yapmayı ama yok hazır alacağım
moda tasarımımı?
46220Al.jpg

nebel yazıyor galiba 160 tl:pale:dandikmi
bu marka

Motosikleti
750x
evet erkeklerdede olur gerber v8. biliyorum ancak bunlar daraltmadan çok genelde model avangarde olarak kullanılır.
valla ben düşündüm kendim yapmayı ama yok hazır alacağım
moda tasarımımı?
46220Al.jpg

nebel yazıyor galiba 160 tl:pale:dandikmi
bu marka

Hayir spor giyim üzerine aklına gelebilecek herşey.
Moda tasarımı çok kafa yorucu.
10 sene sonra moda tasarımına yönelirim herhalde, biraz çevre meselesi moda tasarımı.
Bende hazır almanı öneririm.
Ugraşmaya değmez.

Hayir spor giyim üzerine aklına gelebilecek herşey.
Moda tasarımı çok kafa yorucu.
10 sene sonra moda tasarımına yönelirim herhalde, biraz çevre meselesi moda tasarımı.
Bende hazır almanı öneririm.
Ugraşmaya değmez.

sektörün?hangisi peki .?
içe dışa? nişantaşı etiler cihangir taraflarımı yoksa mecidiyeköy şişlimi.
bu marka hakkında bilgi verirmisin?

DİVA:195 TL
46495Al.jpg

bunu beğendim navy stili denizciii:queen::queen:güzelmiş bu

STRADA :189
44380Cl.jpg

birde bu

Motosikleti
750x
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar