- Konu Yazar
ben destek de olmuyorum artık elektrikli scooter yapan bi arkadaş var hala daha 10 sene önce açtığı konuya yazıyor o arkadaş mı enayi yoksa bu arkadaş mı kendini köylü kurnazı sanıyor ya da bizi 3 5 tıktan ibaret mi görüyorFerhat biz seni takip ederiz, sana yorum yaparız, seni destekler birlikte yaparız ama 15 senelik üyesin, senin geçmiş mesajlarına baktım da varsa yoksa kendi açtığın konulara destek isteyip ilaç niyetine güncel hiç bir konuda yorumun, mesajın olmamış.
Dediğim gibi biz destek oluruz ama sen de kendinden sıyrılıp forumda az biraz aktif ol. Bu işler "Rabbena hep bana" şeklinde olmaz.
Vallahi çok afedersin. Hiç bu açıdan bakmamıştım. Kesinlikle haklısın. Daha dikkatli olurum. Elimden geleni yaparım. İkazın için teşekkür ederim.Ferhat biz seni takip ederiz, sana yorum yaparız, seni destekler birlikte yaparız ama 15 senelik üyesin, senin geçmiş mesajlarına baktım da varsa yoksa kendi açtığın konulara destek isteyip ilaç niyetine güncel hiç bir konuda yorumun, mesajın olmamış.
Dediğim gibi biz destek oluruz ama sen de kendinden sıyrılıp forumda az biraz aktif ol. Bu işler "Rabbena hep bana" şeklinde olmaz.
Yanlış anlaşıldım ama haklı sebepleriniz var. Öyle göründüysem çok çok özür dilerim. Tabikide öyle görmüyorum. Bu platformda birbirimizi ancak bu kadar tanıyabiliyoruz. Asla kabalık, yada küstahlık yapan, menfaatçi bir tabiatım yoktur. Böyle hissettirdiysem çok özür dilerim. Daha dikkatli olurum. İkazınız için teşekkür ederim..ben destek de olmuyorum artık elektrikli scooter yapan bi arkadaş var hala daha 10 sene önce açtığı konuya yazıyor o arkadaş mı enayi yoksa bu arkadaş mı kendini köylü kurnazı sanıyor ya da bizi 3 5 tıktan ibaret mi görüyor