Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.
Adam buna mukabelen 14'lüyü çıkarırsa bunun için de yetişkin beziniz var mı?Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.
Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.
Polise şikayet etmek en doğrusu olmuş ama keşke girdiği o benzinciye sende girip adama kaskla bir kafa atsaydın. En azından bir daha bir motosikletcinin önüne kırdığında kaskla dayak yiyeceğini bilir ve direksiyonu kırmadan önce bir daha düşünürdü. Dayağını atıp hırsını aldıktan sonra yine polise şikayet ederdin : ) ...
kamera taşımak gerekiyor sanırım. en azından savcılığa polise elinizdeki görüntüleri götürebilirsiniz. gerçi hala polise inanmıyorum.
bu arada paintball olayını konunun ilk sayfasını okurken düşünüyordum. seni sıkıştıran aracı geçtikten sonra böyle boya toplarıyla kaportasının üstüne atıcan bezden adamların.
adamlar iki şerit arasının tamamını kaplamadığımızdan şerit değiştirmeden geçebileceklerini sanıyorlar. bir gün durdurdum da birsiini ne var geçmeyecek miyiz dedi sinirden artık laf anlatılmıyor çünkü aynasına yumruk attım bastım gittim. bi dahakine kırıp gideceğim.
bizim polisler genel itibariyle vurdum duymazdır filan ama (gerçi bizim milletin tamamı aynı)
155 i aradığınız zaman kayda geçiyor ve müdahale etmek zorundalar
eğer müdahele etmediler diyelim menim gibi bir işin peşini sonuna kadar bırakmayan gıcık biri
ne yaptınız herifi yakalayıp ceza yazdınız mı diye bilgi edinme dilekçesi verir ve bişey yapılmadığını öğrenirse
savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunda 155 e o an bakan memur 1 telsiz anonsçu memuru 2 ve bunların amiri 3
görev ve yetkiyi kötüye kullanmaktan dava açılıyor ve adamın bütün özlük haklarının içine ediliyor
o yüzden polis bir ceza yazmak varken kendi sicilini tehlikeye atmaz
155 i aramaktan çekinmeyin hani mecburiyetten değil ama gerçekten trafik magandalarına polis güzel ders veriyor
Benim aklıma takılan mevzu ise,
tamam adam yukarıda yazılanları yaptı ve polis çevirdi,
"-Beyfendi hakkınızda şikayet var"
Deyip cezayı basıyor mu nedir yani?
olaki ben gıck olduğum biri içinde aynı işlemi yaptım 155'i aradım
dedim ki;
"-hayatıma kastetti tehlikeli araç kullandı vs. vs."
ee suçsuz adama da mı ceza kesilecek?
Benim aklıma takılan mevzu ise,
tamam adam yukarıda yazılanları yaptı ve polis çevirdi,
"-Beyfendi hakkınızda şikayet var"
Deyip cezayı basıyor mu nedir yani?