Resmen öldürülüyorduk!!! 34 JE 1900

Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.

paintball silahı ile bir araca saldırınıza dair video çektiniz mi :) ilk defa böyle bir olay duydum, çok enteresan geldi :) olayı gözümde canlandırıyorum da çok komik bir manzara olurdu heralde ..

Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.

Go-pro yeni alıyorum olur bişiler illa görüntü olarak.

Zamanında silahta çektiler trafikteki tartışma yüzünden, evime kadar da takip edildim sorun değil. Yetişkin bezine gerek yok.

Bende bursada oturuyorum , o izmir yolu çok fenadır ... En azından şimdi izmir yolunu bölüm bölüm tekrar yapıyorlarda eskisi gibi kross yapmıyoruz izmir yolunda ... Geçmiş olsun

Super Moderator
büyük geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış
umarım gerekli cezayı almıştır

herkese çok teşekkür ederim.. İnşallah bişeyler yapılmıştır.. Bu durumla ilgili sonuç olarak polisten bilgi alabilir miyim? Bu adama ne yapıldı diye

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bugün bende bir trafik polisine danıştım

direk 155 ara anons geçiliyor dedi.

Büyük geçmiş olsun polise şikayet etmek,

aynı benzinlikte durmamak yapılacak en mantıklı

şey. ZAten dayak atmak-yemek daha da hırslandırmaktan

başka işe yaramaz. bir kaç para cezası ise ona ilaç gibi gelecektir..

tekrar geçmiş olsun..

Airsoft oyuncaklarımı deneyeyim diyeceğim ama adım başı polis çevirir aga :) Bir M4 bir M16 orjinal replikam var :) adımız seri katile çıkar ondan sonra :)

Motosikleti
VFR1200X
Bu tarz bir olay benimde başıma gelmişti. Adam önüme kırdı ve bende takip etmeye başladım. Beni farkedince kaçmaya çalıştı ama takibi bırakmadım evinin önüne yaklaşınca durdu bende durdum 50 metre gerisinde. Aynadan bakıştık 10 saniye kadar "evinide arabanıda park ettiğin yeri de artık biliyorum" mesajımı verdim geri döndüm. Amacım korkutmaktı ve başardığımı düşünüyorum.

Polise şikayet etmek en doğrusu olmuş ama keşke girdiği o benzinciye sende girip adama kaskla bir kafa atsaydın. En azından bir daha bir motosikletcinin önüne kırdığında kaskla dayak yiyeceğini bilir ve direksiyonu kırmadan önce bir daha düşünürdü. Dayağını atıp hırsını aldıktan sonra yine polise şikayet ederdin : ) ...

Arkadaşım kimin ne olduğunu bilemezsin. Adam kafayı yedikten sonra belinden tabancayı çıkartıp seni vurabilir, sonra da " kendimi korudum , burnumu kırdı az kaldı döverek öldürecekti " der. İstanbul trafiğindeki her 10 araçtan birinde ateşli silah var diyor emniyet. Önüne bilerek direksiyon kıran manyağın özgüveni aracındaki silahtan kaynaklanıyor olabilir . Doğrusunu yapmış arkadaş.

kamera taşımak gerekiyor sanırım. en azından savcılığa polise elinizdeki görüntüleri götürebilirsiniz. gerçi hala polise inanmıyorum.

bu arada paintball olayını konunun ilk sayfasını okurken düşünüyordum. seni sıkıştıran aracı geçtikten sonra böyle boya toplarıyla kaportasının üstüne atıcan bezden adamların.

adamlar iki şerit arasının tamamını kaplamadığımızdan şerit değiştirmeden geçebileceklerini sanıyorlar. bir gün durdurdum da birsiini ne var geçmeyecek miyiz dedi sinirden artık laf anlatılmıyor çünkü aynasına yumruk attım bastım gittim. bi dahakine kırıp gideceğim.

kamera taşımak gerekiyor sanırım. en azından savcılığa polise elinizdeki görüntüleri götürebilirsiniz. gerçi hala polise inanmıyorum.

bu arada paintball olayını konunun ilk sayfasını okurken düşünüyordum. seni sıkıştıran aracı geçtikten sonra böyle boya toplarıyla kaportasının üstüne atıcan bezden adamların.

adamlar iki şerit arasının tamamını kaplamadığımızdan şerit değiştirmeden geçebileceklerini sanıyorlar. bir gün durdurdum da birsiini ne var geçmeyecek miyiz dedi sinirden artık laf anlatılmıyor çünkü aynasına yumruk attım bastım gittim. bi dahakine kırıp gideceğim.

Geçen aklıma geldi benim de. Motorun önüne, namlu farın hemen üzerine gelecek şekilde yerleştirip, tetiği de selektöre bağlamak ilginç olabilir.

bizim polisler genel itibariyle vurdum duymazdır filan ama (gerçi bizim milletin tamamı aynı)
155 i aradığınız zaman kayda geçiyor ve müdahale etmek zorundalar
eğer müdahele etmediler diyelim menim gibi bir işin peşini sonuna kadar bırakmayan gıcık biri
ne yaptınız herifi yakalayıp ceza yazdınız mı diye bilgi edinme dilekçesi verir ve bişey yapılmadığını öğrenirse
savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunda 155 e o an bakan memur 1 telsiz anonsçu memuru 2 ve bunların amiri 3
görev ve yetkiyi kötüye kullanmaktan dava açılıyor ve adamın bütün özlük haklarının içine ediliyor
o yüzden polis bir ceza yazmak varken kendi sicilini tehlikeye atmaz
155 i aramaktan çekinmeyin hani mecburiyetten değil ama gerçekten trafik magandalarına polis güzel ders veriyor

Benim aklıma takılan mevzu ise,
tamam adam yukarıda yazılanları yaptı ve polis çevirdi,
"-Beyfendi hakkınızda şikayet var"
Deyip cezayı basıyor mu nedir yani?
olaki ben gıck olduğum biri içinde aynı işlemi yaptım 155'i aradım
dedim ki;
"-hayatıma kastetti tehlikeli araç kullandı vs. vs."

ee suçsuz adama da mı ceza kesilecek?

dedim ki;

işte bende bunu merak ediyorum, aradım polisi çevirmeye hazırlanmışlardı ancak beklemedim gittim...
Polislerin adama ne yaptığı hakkında hiçbi fikrim yok...

Motosikleti
VFR1200X
dedim ki;

Adamın ehliyetini ruhsatını falan kontrol edecekler, şikayet hakkında uyarıda bulunacaklar böyle bir ihbar aldık gibisinden. Ceza yazabilecekleri bir durum yoksa haydi güle güle diyecekler. Ortada bir kayıt veya kanıt yok bir bahne ile (kemer vs.) ceza yazacağı çok düşük bir ihtimal diye düşünüyorum.

İşyerim Ankara Öveçler'de ve kaldırımlar araba kaynıyor, yayalar da haliyle yoldan yürüyorlar. 155'i arıyorum ve tamam beyefendi ekip yolluyoruz diyorlar, camdan bakıyorum ne gelen var ne giden, aynı arabalar akşama kadar orda, belki gelip plakaya ceza yazıyorlardır. Bu şikayetimizin de mutlaka bir kayıt numarası oluyordur, bundan sonra onu sormayı ve eğer işlem yapılmazsa ben de şikayet etmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar