tesekkürler sinan yakın zamanda bir deneme yapabilirim. Becerebilirsem buradan sizinle de paylaşırım.aslında çok zor bir şey gibi gözükmüyor ama benim düşüncem portatif yapmak.portatif yapınca da sağlam yapmak sıkıntı gibi gözüküyor.sağlam şekilde portatif nasıl yapabilrim o konu hakkında da fikirlerinize açığım.
Verdigin bilgiler icin tesekkurler.bir yanlis bilgiyi duzeltmek isterim.golden cinsinin agirlik standartlari bellidir en yuksek 35 kg dir.benim ki erkek 34 kg.55-65 cok abarti olmus
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Gozuken sizin dediginiz gibi kendim bir deniyecegim yapabilirmiyim diye.
tesekkürler sinan yakın zamanda bir deneme yapabilirim. Becerebilirsem buradan sizinle de paylaşırım.aslında çok zor bir şey gibi gözükmüyor ama benim düşüncem portatif yapmak.portatif yapınca da sağlam yapmak sıkıntı gibi gözüküyor.sağlam şekilde portatif nasıl yapabilrim o konu hakkında da fikirlerinize açığım.
kardeşim hiç uğraşma şirinevlerde motosay deri var yılmaz abi o bu tarz şeyleri istanbulda yapacak ilk insanişçiliği fena değildir fiyatlarda da motorcu dostudur http://www.motosay.com/iletisim.html
Yılmaz'ın yanında çalışan İbo yapıyordu bu işleri,
İbo ayrıldı diye biliyorum.
ibo gider ahmet gelir o gider mehmet gelir yılmaz abi has adamdır bunca yıldır bu camiadayım kazık yemediğim tek insandır motorcu dostudur bu işleride yapar yanındakilere yaptırır ...