- Konu Yazar

Şimdi arkadaşlar motorumda beni rahatsız eden bikaç fiziksel problem var. Yukarıdaki resimde bunları sizle paylamak ve yorumlarınızı almak gereğini duydum. Öncelikle motor 2002 model cbr 600 f. sanırım benden önceki sahibi motoru yan yatırmış ve grenajda çizikler var. bide ben sinyali dipten kırdım falan şimdi bunları tek tek izah edicem.
1-disk kilidini unutmuştum :salut: ama allahtan diske zarar vermedim. motoru elimle çekerken çamurluğun parçayı kırdık. aldım cebime koydum parçayı. bunu yapıştırcaklar.
2-sinyali bi taksinin tamponuna dokundurmuştum :salut: bi baktım sinyal sallanıyo dipten kırılmış buda onarılacak
3-dikiz aynalarının dibinde, kafaya vidalandiğı yerlerde de boyada yer yer çatlamalar ve oksit oluşmuş hoş görünmüyo :bounce:
4-benden önceki sahip motoru düşürmüş olduğu yerde. koruma topuzuda baskıdan grenajı patlatmış. tamiratını yaptırmış ama beğenmedim işçiliği
5-tank pad takılması biraz geç akıl edilmiş kemer tokası çizikleri var
6-tamda motorun en kıyak stickerinin olduğu yerde çizikler var façası bozulmuş garibimin:salut:
7-egzoz tüpünü tutan aksam zamanla kaymış ve lastik boğaz egzosta hoş durmayan bi iz bırakmış (nikelaj kaplatma gibi bi durum olabilir belki ama büyük ihtimalle böle kalcak alternatif fikirlere açığım)
8-egzos borularınnı,ayaklık ve orta sehpa aksamınıda 800 dereceye dayanıklı boya aldım onla boyuycam. sitede bi arakdaş böle bi konu açmış ordan tecrübeyle hareket edicem.
9-jantlarında motoru boyatınca sönük durcanı düşündüğüm için boyatıcam. şuan gri gibi bi renkdeler.
10-ön jantda aynı şekide boyatılcak
11-gördünüz gibi çiziği kapatmak için yapılan ufak bi hile daha sticker yapıtrılımış
evet motorun görünüm tarzı dışında mekaniği harikulade güzel. boyatdım mı çok hoş olacak diye düşünüyorum.
Şimdi görüş ve önerileri benim için çok değerleri olan sevgili dostlarım.Motoru orijinal rengi olan laciverte boyatıcam ve grenajları bu akşam boyacıya götürcez inşallah. Sizden isteğim, motorun boya ve görünümüyle ilgili alternatif fikirlerinize ihtiycım var. özellikle jant rengi konusunda çok kafam karışık. simli altın yaldız renk mi yoksa beyazmı diye çok düşünüyorum. Değerli görüşleriniz bekliyorum
faydası olur diye bi kaç resim daha ekliyim.
teşekkür ederim.

alttaki resimde görünen çok amatör sticker olayını bi arkadaşa yaptırdım. siyah boyalı olarak daha kötü idare edin işte

buda hoş bi resim diye düşünüyorum.

şimdi motorcu arkadaşa gidiyorum önerilerinizi orda pc açıp okuycam