Dostum çok geçmiş olsun.
Dünde bana benzer bişi oldu. düz yolda gidiyorum yokuş aşa 110km falan gidiyorum, ilerde herifin teki arabayı stop ede ede yola çıkış noktasına geldi. ulan dedim yawaşlayayım bu herif acemi kesin ters bişi yapacak, ve aradan 30sn. geçti ben adamın tam viraja bağlanacağı yere geldim adam yola cıkıyor sağ şeride herif sola bakıyor araba geliyormu diye. mala a korna basıyorum vs.vs. hec tıklamıyor hala cıkmaya devam ediyor. karşıdanda araba geliyordu bende arada böyle sıkışık değil ama tehlikeli bir şekilde geçtim allahtan yawaşlamıştım. iice sinirlendim çektim durdum herifin önünde, bammmmmmmmm öküz geldi arkadan yapıştırdı. bişi olmadı allahtan frene basabildi mal. neyse indim, kardeşim hanzomusun numaramı yapıyorsun, adam "ya kusura bakma sinyal verdim artık çıkmam gerekiyordu geri dönemedim" allahım bu nedemektir ya? aceminin allahı iyi bi kop git dedim, allahtan bişi olmadı çarptı ama olduysa onun tampon çizildi biras.
Yani herzaman trafikte ne olacak önceden kestirmek lasım ben yawaşlamayıp 110 la devam etseydim allah muhavaza kötü şeyler olabilirdi.