Replika kask

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kafalar pırıl pırıl. Kask şekil olsun diye takılmaz. Kaskın en güvenlisi en çirkiniyse gidip onu almalısın. Sen sırf tip için çakma kask soruyorsun. Zaten muhtemelen ekipman anlamında takacağın tek şey de o çakma kask olacak. Bence al. En kötü ne olabilir ki kızlar beğendikten sonra?

Replika kask hakkında ne düşünüyorsunuz https://shbd.io/s/iMPc9Qaj bu nasıl alınırmı kaza durumunda zor durumda bırakırmı fikirlerinizi bekliyorum
Çevremde de görüyorum ve kasklar ben çakmayım diye bağırıyor , motosiklet kitlesi tarafından "bu salak mı?" deniyor. Sadece kızlar güzel bulsun diye yüzünüzün dağılmasına gerek yok.
Sadece tipi güzel diye çakma çukma dandik ped ve plastik yapısından üretilmiş bir kaska 7bin TL verilmez 2-3bin TL bütçeniz olsa LS2 mi bu mu deseniz LS2 derim.
Üzerinde gelen vizörler minik bir taş gelince kırılıyor veya mekanizması yolda giderken kopuyor.
Ses ve rüzgarı çok fena alıyor.
İnternette K1S kabuk diye satılıyor ulan K1S zaten termoplastik yani en dandik dediğimiz LS2'yle aynı malzeme yapısına sahip.
Müşteri yorumlarında yaptıkları kazaların arasında hiç ciddi bir kaza yok 50-80KM/S'le yok sürtündü spoiler kırıldı yok şurası kırıldı vs. düzlemesine bir arabaya kafanız çarpsa emin olun yüzünüz dağılır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çevremde de görüyorum ve kasklar ben çakmayım diye bağırıyor , motosiklet kitlesi tarafından "bu salak mı?" deniyor. Sadece kızlar güzel bulsun diye yüzünüzün dağılmasına gerek yok.
Geçen ben de buna benzer birini gördüm. Tvs raider 125, kafada gp pista, üstünde şişme mont, dar kısa paça eşofman, ayakta beyaz ayakkabı. Ulan dedim kafandaki kaskın orijinali altındaki motordan pahalı. Kim inanır onun orijinal olduğuna.

Geçen ben de buna benzer birini gördüm. Tvs raider 125, kafada gp pista, üstünde şişme mont, dar kısa paça eşofman, ayakta beyaz ayakkabı. Ulan dedim kafandaki kaskın orijinali altındaki motordan pahalı. Kim inanır onun orijinal olduğuna.
Aynısını ben yaşıyorum , altımda CBR125R kafamda Shoei'nin bir kaskı. Motosiklet 100-120bin TL arasında kaskın fiyatı şu an motosikletin yarısı kadar ceket vs. eklenince aynı paraya denk geliyor , benzinlikte denk geldiğim GS'ci abiler ve şahin polisleri dışında herkes çakma diyor. Tabi bende şişme mont giyiyorum motor ceketinin üstüne , uzun yola çıkmıyacaksam full ekipman gezmiyorum ama illaki günlük korumalı ayakkabı , korumalı ceket , eldiven ve kask. Bu arkadaşlar kolunun bacağının kırılmasını insanların vefat etmesini normal bir şey sanıyorlar . Sizin dediğiniz gibi giyinen çoğu tanıdığım kişi yaz aylarında ya sağa sola çarpıp kalıcı hasar alıyor ya da vefat ediyor ama sözde hepsi benden iyi sürüyör :D.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Aynısını ben yaşıyorum , altımda CBR125R kafamda Shoei'nin bir kaskı. Motosiklet 100-120bin TL arasında kaskın fiyatı şu an motosikletin yarısı kadar ceket vs. eklenince aynı paraya denk geliyor , benzinlikte denk geldiğim GS'ci abiler ve şahin polisleri dışında herkes çakma diyor. Tabi bende şişme mont giyiyorum motor ceketinin üstüne , uzun yola çıkmıyacaksam full ekipman gezmiyorum ama illaki günlük korumalı ayakkabı , korumalı ceket , eldiven ve kask. Bu arkadaşlar kolunun bacağının kırılmasını insanların vefat etmesini normal bir şey sanıyorlar . Sizin dediğiniz gibi giyinen çoğu tanıdığım kişi yaz aylarında ya sağa sola çarpıp kalıcı hasar alıyor ya da vefat ediyor ama sözde hepsi benden iyi sürüyör :D.
Ben şehir içinde Hero dash ile gezerken mont-eldiven-pantolon-ayakkabı geziyorum. Muhtemelen benim de ekipman motorun fiyatı kadardır. Görenler o motora fazla değil mi diyor ama o motor 90-100 görüyor yine. Hiç 100'le giderken düşüp sürüklenmemiş olanlara fazla geliyor ekipman. Bizzat ben de düşmedim ama gözümün önünde arkadaşım düştü aşağı yukarı 100le giderken. Pantolon korumalı olmasa kesinlikle doku kaybı yaşardı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
alınır kardeşim on numara kaskmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de 250srla shoei nxr kask gerisi de alpinestars heralde beni de gören sahte sanıyor 😁

Motosikleti
RKS TNT 202
Kaskla tavlanan kızdan hayır gelmez zaten dostum, gelse bile dul bırakırsın genç yaşta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar