rent a racıng

arkadaşlar gine gündem degişicek ama neyse arkadaşlarla bir düşüncemiz var ve bunun olup olamamsı için siz dostlarımıza danışalım dedik. kendi racıng motorlarımızla önümüzdeki sezon 5 veya daha fazla motorla 2 kontrolcu motorla birlikte diger motorları kiraya vererek uzun ve kısa turlar düzenlemek istiyoruz. belli bir bedel üstünden ehliyeti olan ve tecrübesini olan ama motoru olmayan arkadaşlarımızla birlikte. bu turlar günü birlik yakın mesafe veya haftalık konaklama dahil turlar olabilir. ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum

konaklama yakıt yemek motor kirası ve aksesuarları tamamen bizim tarafımızdan temin edilecektir. bunu dışında tur öncesi sözleşme yapılacaktır. malum kazası var bu işin benim kapsamlı düşündügüm bir organızasyon var.

@delimavi
flood mesaj atma diyorlar, hala atmaya devam ediyorsun. cevap yazılmamış bir mesajında söylediklerine ekleyeceğin birşeyler varsa yeni mesaj yazmak yerine eski mesajında değişiklik yapman gerekiyor.

delimavi, motosikleti olmayan arkadaşlara super sport makineleri vereceksin gezsinler diye sonra iki tanesi bir yerde patlayıp ölünce vicdan azabı mı çekersin, kanunla başın derde mi girer bilemiyorum..

Ayrıca bu yazının gezi yazıları bölümü ile çok alakası var gibi gelmedi bana. Bir gezi yazısında bir yerlere gidilir, resimler olur vs.. Burda sen ticari bir fikrini danışmışsın sadece..

bu mesajını konudışına yazsaydın keşke.
dediklerini düzgün bir şekilde, hiç yanlış olmadan yaparsan niye olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar