Renkli Vizör Görüşü Etkiler Mi?

Denizli İl Temsilcisi
Renknkli vizör kullanımı gece görüşü etkilermi?:rendeer: :rendeer:

thai'nin kaskının vizörü renkli esasında bende merak ediyorum. bu konuda bi yardımcı olur heralde

Renkli vizör oldukça kullanışlı bir aksesuar, ben kaskımı alırken bir tanede
renkli vizör almıştım, eger vizör kaliteli ise hiç bir problem çıkmıyor
Gece kullanmadım ama geçen gün oldukça uzun bir tünelin içinden
geçtim ve görüş olarak çok rahatsız olmadım. Ynede gece kullanımı
riskli olabilir, takmamakta fayda var.

vizörün üzerine yapıştırılan koyu renkli bantlar gün içerisinde güneşin yolu parlatmasına karşı cok iyi oluyor ayrıca birkaç adet üst üste yapıştırıp yolda kirlendikce cekip alıyorsun ..
gece yerdeki cukurları görmekte zornaıyor insan geçe cıkarmak daha iyi..

ozaman renkli vizor yerine güneş gözlüğü olan kasklardan almak daha mı mantıklı?

Butun kis renkli vizor taktim hem gunduz hem gece gayet iyidi.Gece arabanin farlarini kesiyor ve gozlerim parlamiyordu ama yolu gayet net goruyordum.Gunes gozlugunde de oldugu gibi koyuluk derecesi vardir.Asiri koyu olursa cok zorlar sizi.Ama gunes gozlugu takmaktan bin kat daha iyi.Yeni kaskiminda siyah vizorunu siparis ettim ben gayet memnunum.

Denizli İl Temsilcisi
airoh Mathisse Basic bu kaskı almayı düşünüyorum mavi vizör var rahatsız edseröi gece

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar caberg downtown S i tavsiye ederim fiyatı 150 Euro
kaskın içine gizlenmiş güneş vizörü sürüş esnasında tek elle rahatça açılıp kapanabiliyor ayrıca çeneye kadar inen şeffaf vizörde rüzgar yemenizi engelliyor.

Yalnız çene koruması olmadığı için daha çok cruiser motorlarda tercih edilir heralde açıkcası racing kullanıyor olsaydım full kask tercih ederdim.

Denizli İl Temsilcisi
walla bazı arkadaşlar etkiliyo dio bazıları etkilemiyo diyo napcam bilmiyorum

arkdaşım kaskın orjinalinde varsa o üretici firma onu bir ton testten geçirtip üretiyordur. kaskın orjinalinde varsa bence zararlı değildir

Süper Moderatör (BBRR)
renkli kask gece sürüşlerinde muhakkak etkiler ...ama özellikle güneşli günlerde gözü çok rahatlatır renkli vizörü extra alın istediğinizde değişirsiniz ama en mantıklısı içte gizli güneş vizörlü kask kullanmak

okaysen' Alıntı:
walla bazı arkadaşlar etkiliyo dio bazıları etkilemiyo diyo napcam bilmiyorum
Okaysen motoru aldın mı?Yoksa almak üzeresin de kask konusunda terreddüte mi düştün?

Denizli İl Temsilcisi
pazer' Alıntı:
Okaysen motoru aldın mı?Yoksa almak üzeresin de kask konusunda terreddüte mi düştün?
a2 ehliyetimi aldım dizlik de ok şimdi kask alıcam össden sonrada motor

Sarı vizör haricinde diğer renkli vizörler muhakkak etkiler bende kaskın içinde güneş gözlüğü olandan tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar