Renkli Lazer Yazıcı Toner Dolum

Arkadaşlar renkli lazer yazıcı almayı planlıyorum, püskürtmeli yazıcılardan bıktım artık.Kafamda bir tane model belirledim Samsung'un.Fakat aklıma bir konu takıldı; Toner dolumları nasıl oluyor? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Almak istediğim model: Samsung CLP 325

Hepinize teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş yazıcıdan illallah etmiş biri olarak 2011 sonbaharında gittigidiyor'dan "bitmeyen kartuş"lu yazıcı aldım,yüzlerce çıktı aldığım halde çok memnunum.sen bir incele derim.Benim ürünü aldığım firma İzmir merkezli.Hala canavar gibi gidiyor.Teknik özelliklerine ne dersin onu bilemem ama çoklu çıktı alanlara ısrarla tavsiye ediyorum.Yazıcı markası Canon.

Selamlar.

Genellikle 1 toner ile 5000 civarı yazdırma yapabilirsin. Toner olayını biliyosundur zannedersem. Renkli çok küçük boyutta toz şeklinde oluyor. Diğer yazıcılara göre kat kat daha iyi ve kârlıdır. Daha kaliteli çıktılar alırsın. Doğru seçim yapmışsın.

kardeş püskürtmeli yazıcıdan illallah gelmişti banada tonerli filan araştırken hp deskjet 2060 diyye bi yazıcı buldum araştırdıktan sonra bence verdiğim parayı hakediyor.
Alalı yaklaşık 1 yıl oluyor tık yok hem renkli hem sorunsuz tarayıcı fotokopi özelliği de var ama aslı püskürtmeli almamım nedeni bu yazıcının orjinal kartuşlarının çok ucuz olması doldurtma fiyatına orjinal kartuş alıyorum aldığımda 1 çift yedek almıştım daha açmadım :) ayrıca üzerinde gelen kartuşlar deneme kartuşu değildi full doluydu orjinal kartuş doldurmayla kıyaslanamaz bile . Hem çıktı kalitesi çok güzel . Bunu bulmasaydım ben de tonerli alcxaktım nolcaktı sadece siyah çıktı alabilcektim ayrıca buna verdiğim paranın en az 2 3 katını verecektim. Kartuş fiyatı eski modellerdeki gibi olsa tabiki alınmaz 2kartuş 70 lira en az ama bunda yanlış hatırlamıyosam ikisini 30 liraya almıştım ( renkli ve siyahı ) Ha tonerli almak istiyorum dersen onu doldurtman gerekecek çünkü orjinali nerdeyse yazıcı parası. Ayrıca sana tavsiyem Hp alman. Tonerliye vereceğin paraya göre bnce özelliklerine göre hiç bişey.Yani bir tavsiye söylediğim yazıcıya bence bak zarar etmeni istemem. kartuş fiyatlarını ve yazıcı fiyatına aşağıdan bakabilirsin kardeşim iyi günler ...
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c...yici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=50334
http://forum.donanimhaber.com/m_44852705/tm.htm
http://www.hepsiburada.com/Liste/hp...Details.aspx?productId=bs00918&categoryId=243
http://www.hepsiburada.com/Liste/hp...Details.aspx?productId=bs00919&categoryId=243
İstersen kullanıcı yorumlarınaq da bir bak kardeşim ..Benden bu kadar ...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tonerlerin tanesini 40-50 TL'ye dolduruyorlar. 4 tane toner toplam 160-200 TL arası dolum maliyetin oluyor. Ayrıca bir süre sonra tonerler dolum yapılamaz hale gelebiliyor. Eğer ayda binlerce renkli baskı yapman gerekmiyorsa tavsiyem, siyah bir lazer yazıcı alıp renkli baskılarını mürekkepli yazıcıyla yapman. Zaten genellikle siyah baskı işini görür. Siyah lazer yazıcıların hem kendisi ucuzdur hem de 35-50 TL arasına tonerini doldurtabilirsin. İlla renkli basman gereken şeyleri de mürekkepli yazıcıdan basarsın.

İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkürler.Tüm önerilerinizi dikkate alacağım çünkü gayet mantıklı öneriler.

Şu yazıcıların artık sorun olmasından bıktım.Özellikle HP markasının yazıcılarına nedense gıcık olmaya başladım.

clp 325 orjinal demo tonerle 700 sayfa civarı çıktı alabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar renkli lazer yazıcı almayı planlıyorum, püskürtmeli yazıcılardan bıktım artık.Kafamda bir tane model belirledim Samsung'un.Fakat aklıma bir konu takıldı; Toner dolumları nasıl oluyor? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Almak istediğim model: Samsung CLP 325

Hepinize teşekkürler.

Kardeş benim yazdığım sistemde 3000 sayfa garantisi var. Üçüncü A4 paketini yeni bitiriyoruz daha yarısına gelmedi.Fiyatı da çok uygun.

Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar