Renk Değiştiren Kask 'Scorpion Exo-700 Chameleon': Adı Üstünde Bukalemun

Super Moderator

Scorpion markası kask modellerinden Exo-700'ü ilginç bir özellikle donattı. Açık havada güneş ışığını alma açısına, ve bakıldığı noktaya göre desenleri yeşilden mora kadar değişken bir renk yelpazesinde görünen kaskın teknik özellikleriyse aynı kaldı.
Diğer Exo modelleri gibi standart buğu yapmaz şeffaf vizörüyle birlikte gelen Exo-700 Bukalemun'da fotokromik vizör veya aynalı vizör de tercih edilebilmekte. Bukalemun; Avrupa'da klasik Exo-700'lerden 20€ yüksek bir fiyatla raflardaki yerini aldı.

scorpionexo700po4.jpg

Konforlu ve hijyenik iç yapısıyla ve güvenlik özellikleriyle ön plana çıkan Exo-700, standart burun ve çene koruyucu eklentilerinin yanında opsiyonel olarak değişik sertlikte yanak pegleri, açık/koyu füme, aynalı, gümüş, mavi, mor vizörler, ön ve arka hava kanallarıyla vizör vidalarında metalik, titan, krom ve mat siyah seçenekleri sunuyor.
Scorpion Exo-700 Bukalemun'un Avrupa satış fiyatı 209.90€.

avrupa da 210 ise burda 400 den aşağı ineceğini sanmıyorum fiyatının..

çok güzel bir kask tasarlamışlar renk ddeğiştirmesi süper..

ne kadar güzl bişey yaaa avrupada 209 auro turkiyede 416 auro yani 2 katı

renk degişmesi bence okadar onemli degil ama tasarım 10 numara butip tasarımları hep sevmişimdir

Scorpion kasklarini iki sene once internette gordugumden beri TR'ye gelmesini bekliyorum ama maalesef... Resmi olarak sadece ABD'de satiliyordu. Avrupa'ya geldiyse iyi, belki birgun bize de gelir..

http://www.scorpionusa.com/

Kask güzel ama bukadar ugraşın sırf kaskın üzerindeki desenlerin renklerini degiştirmek için oldugunu bilmek üzücü. Bunun yerine gece diger sürüclerin dikkatini çekecek fosforlu desenler geliştirmelerinin daha akılcı olacagını düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geç kaldılar geçççç:queen::queen::queen:

ilk defa uzeri resimli desenli bi kaskı begendim ne guzel olmuş yahu. Fonunu da beyazdan başka bi renge ceevirirlerse ben biriktirir para getirtirim bunu.

ya tr ye gelmesını ne beklıyorsunuz avrupadan getıtırın bnce cok gusel :queen:
bide arkadaslar bu scorpion kasklar kalıtelımıdır yanı bılgısı olan warmı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar