reklamda oynamak üzere 50'lerinde beyaz saçlı motorcu abilerimi arıyorum.

Merhabalar, bir televizyon reklamında oynamak üzere (goldwing üstünde duracak) 50'li yaşlarında beyaz saçlı tercihen uzun saçlı abiler eğer ilgilenirseniz cevap bekliyorum efenim.

Kocaeli İl Temsilcisi
tamda bu tarife uyacak birini tanıyorum hemde bu sitede hemde çapırcı hemde uzun saçlı hemde saçları kır , goldwınge hasta hemde yakışıklı ama kendisi ne der onu bilemem :)

goldwıngı bilmemde cbf nin üzerinde güzel dururum , benden olmammı ? :)

yaşlandırma tekniği ile ben gönüllü olabilirim...

165205051990484587421.jpg

Aga benm gibi karizmatik biri dururken yaşlı amcayı napacaksınız !
Bkz : Profil fotoğrafım.

:cherry:

Tam Tanju abime göre bi durum ama yapmaz ki öyle şeyler :silent: Hem uzun ve beyaz saçlı hem 45-50 yaşlarında hem de motorcu.Sayfanın linkini atıyım ona da bi baksın bakalım.

Tühhh saçtan kaybettik.

Zaten benim gibi herifide jön yapacak değiller ya.Arka sokakların dış çekimleri genelde beykozda çekiyorlar, işyerim kavacıkta bir gün çekime denk geldim.Liseli gençlere uyuşturucu madde satan kel kafalı kötü adamı canladırırmısın dediler. hemde borcunu ödemeyen genci dövme sahnesi falanda olacakmış.Olmaz prensiplerime ters dedim. Ben halk için varım. beni halkım yarattı. benim halkıma sorumluluklarım var.

Yahu içimdeki jönü görün artık.Neden hep kel kafalı kötü adam gibi algılanıyorum ben. Kel kafalı ve kötü olduğum içinde olabilir mi acaba.? Gerçi benim jön olduğu filmi kim çeker ve bunu hangi aklı evvel niye seyreder O da ayrı bir mesele.

Neyse demek ki bu seferde saçtan kaybettik.Ama umudumu kaybetmedim. Bir gün mutlaka olacak.

Deli Çerkes abicim şaçlandırma tekniği seni kurtarır :)
ARkadaş zıppırman i tarif etmiş ama muhalif adamdır o konuya da muhalif olur kabul etmez kanımca.

136065.jpg

50 yaş üzeri, beyaz saçlı uzun saçlı deyince aklıma ilk cüneyt arkın geldi. geçenlerde bioxcin reklamında oynamıştı, sizin reklama en ideal aday budur :cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cüneyt abim oynarsa atacağı oklar için "fiuvvttt" şeklinde dublaj yapabilirdim ama saçlarım sarı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar