Reklam+Kulüpler+zevk=42.789 üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben dernek olma taraftarıyım.bi ara bu konu gündemdeydi ne oldu acaba:silent:
ama motosiklet alma fikri yalan olur.herkez benim yok bana alın der

42bın hıkaye dostum,aktıf cok az..cok ıyı nıyetlısın ama toplanan parayı motora yatırmak oldukca sacma gelıyor bana, onun yerıne ramazan ayında 1000 yoksul aileyi doyurmak hem daha sevap hemde huzur verıcı, o ınsanların duasıyla aktıf uyeler kazadan beladan korunurlar??nasıl fikir?

25 kez haklısın ayrıca daha mantıklı millet ekmek bulamıyorken motor 2. planda kalır

MKH

Yaw biz motr klübüyüz belki adam alacak 12 milyarlık motor 2milyarı eksik hem Yoksullar için denizfeneri gibi birçok kurum var belkide bu aldığımız adam Kenan Sofuoğlu gibi türkiyenin gururu olacak:salut:

3. cuyude sana alırız kurtulursun o cınlılerden sato8 :queen:
racer i sattım zaten. mondial kaldı onu da satıorm. başka alıcam ama ne alıcama karar veremedim. söle bişiler de onu alayım:cat: istersen mondiali sana satayım
satofoto0006vd3.jpg

satofoto0007fn5.jpg

satofoto0004sy6.jpg

Yaw biz motr klübüyüz belki adam alacak 12 milyarlık motor 2milyarı eksik hem Yoksullar için denizfeneri gibi birçok kurum var belkide bu aldığımız adam Kenan Sofuoğlu gibi türkiyenin gururu olacak:salut:

olmaycak dua ya amin demeye gerek yok kardeş.

bana bi gsx600r başka bişi istemem nakit olarakda alabilirim parasını :queen:

valla sato tesekkurler ama gerek yok hem o motor gs lı...hem cın malı hem suanda bunlar amacım degıl aklımda fıkrımde dılımde : mobılett :)

bence bu iş için online kişi sayısının çok fazla olması gerekir3-4000 ytl ile hiç bir şey yapılamaz

bence böle bişey inkansız organize sıfır çünkü daha önce tşört felan denenmiş o bile olmamış bu hiç olmaz ama güzel düşünce

MKH

en iyisi motoru olmayanlar başvursun istediği istediğine yardımda bulunsun yaşa göre

MKH maşallah butun topiclerde de senin imzan var :)
Geçen de sitede 18 yaş altı topic açmasın die bir polemik vardı,seninle alakası varmı acaba kendi küçük aklı büyük kardeşim :silent:

Süper Moderatör (BBRR)
Daha önce metehan da böle bi topik açmış gereken cevabı almıştı . başlık daha önce aynı içerikli başlıklar açıldığından kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar