- Motosikleti
- 2013 Honda Cbf150
N’aber gençler ? Eğleniyor muyuz?
Diğer konuyu bırakıp kaçmasaydın yakıştırmalara mazur kalmazdın.
İnsanlar sizden argümanlar eşliğinde bilgi istedi. Keşke sunabilseydin.
N’aber gençler ? Eğleniyor muyuz?
250 cc ve altı ötv 3 katına çıkmış.r:
yetmez 13 katına çıksın, hatta nijeryalı zenciler satsın motosikletleri.
Diğer konuyu bırakıp kaçmasaydın yakıştırmalara mazur kalmazdın.
İnsanlar sizden argümanlar eşliğinde bilgi istedi. Keşke sunabilseydin.
Sevgili chaostic, prd. Chaotickaynak verirseniz biz trolleri aydınlatmış olursunuz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Kaçmak mıseviyesizliğin olduğu bir yerde durmak istemedim. Bu benim en doğal hakkım.
Sevgili chaostic, prd. Chaotickaynak verirseniz biz trolleri aydınlatmış olursunuz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Kaçmak mıseviyesizliğin olduğu bir yerde durmak istemedim. Bu benim en doğal hakkım.
Adam benzinmagazin diye bir sayfadan onaylanan torba yasa haberini okuyor,kaynak araştırma yok, haberin sağlaması yok, ardından gelip burada paylaşıyor , tam bir bomba yeminle![]()
N’aber gençler ? Eğleniyor muyuz? ��
Sorma yandaşım. Bunlar böyle adamı etiketler, sonra da söyleyecek laf bulamayınca da "mitozla bölünüyonuz" tarzı hakaretlerle aşağılayıp gider. Boşver, inme seviyelerine sen...Hoşbuldum , hakikat yandaşlıksa evet. Hükümetin yanlış politikalarını , eksiğini söyleyince de yoldaş olacağım sanırım. Sizde insanlara takacak sıfat çok nasıl olsaNeyse hadi bakalım atıp tutmaya devam gençler..
Onun da suçu var mı ki?eşeği bulan kenarıya çekilsin
En kolayindan alman turistlerin birini ayartip evlenip Almanya'ya taşınmak istiyorum. Bazı şeyler artık haddini aşmaya başladı. Bu yaşımda dershaneye yazılıp üniversite sınavıyla bir yerlere gitmeye çalışacağım. Ülkemizi seviyoruz tamamda yetti artık. Elalemin 20-30 bine bindiği araçlara en az 300bin TL vererek biliyoruz. Benzin 6 lira. Cidden yetti vallahi yetti bardağı taşırdılar artık