Reha Show ))

Show Haber

İyi akşamlar efenim , Show haberde bugünkü konuğum Başkan Bill Clinton’un eşi sayın Hillary Clinton.Şimdi hemen ona dönuyorum. Merhaba Hillary hanım.

-merhaba

-Efenim gerçi sizin için Başkanın eşi dedik ama sayın Bill Clintona’a hiç benzemiyorsunuz.

-Efendim ? anlayamadım.

-Ea aa e evet . Şey efenim. Tabi. Neyse efenim ben en iyisi seyircilerimi daha fazla bekletmeden hemen sorularıma geçiyim.

-Tabi buyrun.

-Efenim en baştan başlayalım. Sayın Bill Clinton’la ne zaman nasıl tanıştınız?

-Hımm , sanıyorum 1972’nin mayıs ayıydı. Bir davette şanseseri yanyana oturuyorduk , ozaman tanıştım.

-Peki o sizle nasıl tanıştı efenim?

-Nasıl anlayamadım? Doğal olarak aynı anda tanıştık Reha bey , başka nasıl olabilir ki?

-Bilmicem efenim , orası Amerika , herşey farklı orda.

-Hııııı...

-Neyse efenim biraz dahe derin konulara girmek istiyorum. Hımm , sanırım sizin bide kızınız var diilmi?

-Evet , adı Chelsea.

-Oğlunuzda Aston Villa mı? ehoeoa , ıı oho oho . Şeyy neyse…Iııı kızınız diyoduk hımm

-Evet...

-Chelsea efenim şey mi? yani malum başkan Clinton’un birsürü bayanla yatıp kalktığı biliniyor , o açıdan efenim Chelsea’nin sizin kızınız olduğundan emin misiniz?

-Saçmalamayın Reha bey.. Ben doğurdum!

-Eaa yani ne biliim , hani belki siz doğrurken karışıklık olup başkası doğurmuştur?

-Ne ?

-Iıı şey neyse efenim. … Şimdi şey konusunu sormak istiyorum müsade ederseniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
- Malum başkan Clinton’un birsürü bayanla yatıp kalktığı biliniyor , o açıdan efenim Chelsea’nin sizin kızınız olduğundan emin misiniz?

:):):) Sabah sabah...
Aslında bu geyik, tamam, kabul... ama olabilitesi yüksek. Tüneli kaçmak için kazan mahkumlar vardı... bilirsiniz.

Egitim_Sart' Alıntı:
-Efenim en baştan başlayalım. Sayın Bill Clinton’la ne zaman nasıl tanıştınız?

-Hımm , sanıyorum 1972’nin mayıs ayıydı. Bir davette şanseseri yanyana oturuyorduk , ozaman tanıştım.

-Peki o sizle nasıl tanıştı efenim?

sorabilir...gerçekten sorarsa da şaşırmamak gerekir.Çünkü biz Türk milleti olarak ilk şoku "efenim eşiniz sizi bıçakladığınızda siz neredeydiniz?Acı var mı acı?" diye sorduğunda atlatmıştık:cherry: :cherry: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana bakın Rehaya laf söylemeyin,teferruat olarak kalırsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ya renkli bir kişilik.hatta yeryüzünde olmayan acayip renkleri de barındırıyor renk kartelasında.

Egitim_Sart' Alıntı:
Ben Ahmet Kaya'ya yapığı saygısızlıktan dolayı nefret ediyorum kendisinden.
bilmiyorum özünü ama sanatına yaptıysa kötü etmiş
ama kişiliğine ettiyse bişi diyemem

Abi merak ettim ne yapmıştı? ben hatırlamıyorum belki de bilmiyorum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar